Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal akinek van egy kislánya?

Figyelt kérdés

18 éves leszek nyáron! Szilveszerkor ismerkedtünk meg nagyon aranyos és normális srácnak tűnik egyenlőre!

Tök jókat beszélgettünk azóta és megis kedveltem.. Komolyan gondoltam volna vele meg minden..és ez részérőlis így van legalább is ezt mondja!

A lényeg,hogy ma mondta el,hogy van egy 3 éves kislánya akit az anyja nevel! Úgy gongolom ezekután,hogy ha ennyire őszinte volt,hogy fontosnak tartotta,hogy ezt tudjam így tényleg komolyan gondolná a dolgot! De nem tudom eldönteni mi legyen pedig a napokban már választ várna:// Egy biztos,hogy mivel még csak most ismertem meg .. tutii egy jó ideig nem feküdnék le vele ha úgyis lenne h összejövünk,mert idő kell,hogy jólkiismerjem hozzáteszem szűz vagyok még! Kérlek segítsetek! Válaszokat előre is köszönöm!:)

2012. jan. 3. 19:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Oksii köszönöm a válaszokat!:)
2012. jan. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!