Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok/lányok! Ti ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/lányok! Ti ezek alapján összejönnétek egy ilyen jó pasival?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőim szerint bejövök egy srácnak aki nekem sem közömbös de nem tudom meg merjem e próbálni. Elég bonyolult a pasi. Írok inkább Pro és kontrát!

(körbekérdeztem mindenkit úgyhogy nem tuti biztosak az infók ,de azért olyan 80%)

Előnyei:

-Nagyon nagyon jóképű, különleges és szép arca van. Nagy zöld szemekkel , sötétbarna hajjal.

-Jó alakja van, vastag karjai széles vállak, látszik rajta hogy erős is.

-Jól öltözködik , mindig olyan jó illata van

-Tetszik ,ahogy viselkedik és a fura gesztusai.

-Állítólag nagyon okos és jó arc.

-Számomra ellenállhatatlan kisugárzása van , tök rejtélyes számomra és biztos jól kijönnénk.

-Szép tetkója van *.*

- Vezető személyiségnek látszik

2012. jan. 19. 22:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Hátrányai:

-Eléggé elvontnak tűnik és állítólag nehéz hozzá közel kerülni

-Számolni se tudom hány csajnak bejön, és hogy miket mondanak róla, legszivesebben -megtépném őket ,hogy beszélhetnek ilyet (jövendőbeli barátomról :D :D )

-Néha nagyon furán öltözködik , viselkedik és olyankor egy büdös bunkó látszatát kelti

-Picit számomra alacsony , bár ez nem igazi hátrány mert látszik hogy mégis „magasabb” szinten áll :D

-Néha olyan emberekkel látom hogy fú,néha még cigányokkal is! nem szeretnék ismerkedni ilyenekkel.

-Sz*r suliba jár és sokan mondják róla hogy miket csinált , drogos volt és (állítólag) még lőtt is magának egy időbe. Bár azt mondják hogy manapság cigizni sem cigizik mert egy időbe bekattant és abbahagyta.

-Félnék tőle ,hogy mondjuk kivetkőzik magából akkor milyen lehet vagyis nekem talán egy picit rosszfiús is .meg mondjuk ha anyunak bemutatom lehet egy picit féltene :)

Hát nemtudom. Szánalmas hogy ilyen elemzést írok igaz ? :D

2012. jan. 19. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:

biztosan nem

20F

2012. jan. 19. 22:36
 3/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szánalmas vagyok ,tudom ezt nem kell hangoztatni , köszi :D

Amúgy fiúk is írhatnának véleményt csak normális legyen. Még le is szólhattok k*rvázhattok akármi csak a saját véleményetekre vagyok kiváncsi. És a szilvásbuktát nem szeretem :D

2012. jan. 19. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább kihagynám. Komoly kapcsolatot nem tudsz vele kialakítani, azért meg felesleges vele összejönni, hogy pár menet után szakítson.
2012. jan. 19. 22:39
 5/15 Nazira ***** válasza:
Az előnyei csak a külső ez nem sok, belső meg 1 nagy kalap sz*r szóval nekem nem kéne. De jó is lenne drogosan nekem esne elverne megalázna meg ki tudja mit. Az, h cigányokkal barátkozik abban nincs semmi nem vok fajgyűlölő. Szóval jól néz ki de nem az igazi, keress jobbat biztos van.
2012. jan. 19. 22:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Az a baj hogy nem ismerem. De állítólag jó fej. És honnan tudjam ,hogy belsőre egy sz*r? Nem biztos! Legalábbis remélem :(
2012. jan. 19. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Külső szemlélőként láttam már ezer ilyen helyzetet.

Az biztos, hogy te meg fogod próbálni, hogy összejöjj vele. A srác pedig nem fog elküldeni, elhiteti veled, hogy te vagy az igazi. Eltelik valamennyi idő, és ő vagy dobni fog, vagy megcsal. Ezt rengetegszer láttam, mind így játszódott le. De a továbbiak kétféleképp folytatódtak:

1. Te tovább fogsz futni utána.

2. Túlteszed magad rajta.

2012. jan. 19. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Megpróbálnék akár csak barátkozni vele egyenlőre.És,nem azért,mert azt írtad,hogy nagyon nagyon jóképű stb,hanem mert nem hiszek a pletykákban,meg,ha tetszik valaki,akkor azért nem a múltja alapján ítélkezem..jó,persze,az is számít,de mindenki meg tud változni és sokszor találnak ki pletykákat emberek. (Lásd: 1 fiúval se feküdtem le,csak,volt,hogy kettesben voltam velük,beszélgettem,de máris k.rva vagyok..najó egyszer volt orál,DE nem olyan igazi,amolyan próbálkozás.Ennyi,megbántam,hülye voltam!Nem is tartom magam ribinek,de lehet annak tartani.

Saját barátom hallott pletykákat és állítólag olyat mondott,hogy én megjátszom magam,bárkivel megteszem,vele nem..közbe sehol semmi,akivel próbálkoztunk ezer éve volt és kész.Nem is csaltam meg a barátomat,szerintem bizonyítottam,hogy nem adom könnyen magam.)

Szóval,óvatosan közelítenék és ha lövi is magát,megpróbálnék beszélni vele,hogy ne tegye (persze,ha már jobb viszonyban vagyunk)! Nem azért,mert húú én csak jóemberekkel beszélek,hanem saját maga miatt.

Sokszor,szerintem mindennél többet ér,ha vki őszintén foglalkozik velünk és rádöbbent a saját butaságunkra.

2012. jan. 19. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Én már rájöttem, hogy a külső csak egy másodlagos dolog. Nem kéne zűrös pasi.

26N

2012. jan. 19. 23:06
 10/15 anonim ***** válasza:
összegezve: egy srác aki jól néz ki de lehet hogy bedrogozva leszúr? én ki nem hagynám... LOL egészségedre
2012. jan. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!