Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok/lányok! Ti ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/lányok! Ti ezek alapján összejönnétek egy ilyen jó pasival?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőim szerint bejövök egy srácnak aki nekem sem közömbös de nem tudom meg merjem e próbálni. Elég bonyolult a pasi. Írok inkább Pro és kontrát!

(körbekérdeztem mindenkit úgyhogy nem tuti biztosak az infók ,de azért olyan 80%)

Előnyei:

-Nagyon nagyon jóképű, különleges és szép arca van. Nagy zöld szemekkel , sötétbarna hajjal.

-Jó alakja van, vastag karjai széles vállak, látszik rajta hogy erős is.

-Jól öltözködik , mindig olyan jó illata van

-Tetszik ,ahogy viselkedik és a fura gesztusai.

-Állítólag nagyon okos és jó arc.

-Számomra ellenállhatatlan kisugárzása van , tök rejtélyes számomra és biztos jól kijönnénk.

-Szép tetkója van *.*

- Vezető személyiségnek látszik

2012. jan. 19. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A leírás alapján nekem is nagyon bejönnek az ilyen "rossz fiús" pasik.Barátom is ilyen:) Neki is van tetkója,piercing ei,jól néz ki,kedves,neki is voltak ilyen "drogos" dolgai,de szerencsére már nincs ilyen haveri körben.Nekem az tetszett meg benne,h vagány,de nem az a bunkó típus.Velem nagyon rendes,figyelmes,és egyben nagyon jókat lehet vele dumálni stb.Szóval én drukkolok neked,h sikerüljön összejönnöd a kiszemelt pasival!:)
2012. jan. 20. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezennel be is vallották a lányok, hogy a kigyúrt drogosokra buknak. Egészségetekre.
2012. jan. 21. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
semmiképpen sem. taszítanak az ilyenek. én inkább a visszahúzódó, szemüvegesekre bukom, akiknek jó az alakjuk,széles a válluk és izmos a karjuk :D <--- a barátom :D:D:D:D:D
2012. jan. 22. 02:43
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem azt szeretnéd, hogy jól megb*sszanak..... szerintem feküdj le neki, de ne éld bele magad hosszútávra, amiket leírtál az elég gáz :S

24/F

2012. jan. 23. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
a helyedbe kihagynám! nem járék ilyennel.. ://
2012. jan. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!