Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz unalmas egy pasi? Szerintetek milyen egy "izgalmas" pasi, akivel szivesesen összejönnétek?
hát szerintem igenis vannak olyan lányok akiknek nem a pénz számít -.- hanem inkább az érzelmek és ha szerelmes vagy akkor úgyis tudni érezni fogod : )
csak a mai világ már olyan hogy a pasik meg a modell alkatú csajokat keresik és azokat akik persze tökéletesek az ágyban : s
Szellemileg le tudjon kötni és nevetessen meg.
A motoros-kaszkadőrös-bungeejumpingos fazonok nem jönnek be - ilyen téren nem vágyom az izgalomra, csak aggódnék.
Nem, nem kell.
Bár azért ne is zárkózzon be teljesen. A "bulik" is kellenek néha, de általában inkább van igényem arra, hogy - akár nagyobb, baráti társaságban - beüljünk sörözni, dumálni valahová.
Spontaneitás(legyenek ötletei,találjon ki jó programokat,akár lehetetlen időpontban is,pl séta éjszaka a városban,vagy motozás:D mittudomén)
Legyen férfias,ne beszéljen mellé,se kódnyelven,legyen inkább egyenes,szókimondó...Humoros!
Ez személyfüggő. Sok fiatalabb lánykának még pörgés kell. Legyen az illető kiismerhetetlen, spontán, bulizós, pezsegjen körülötte az élet, forrjon a levegő stb. Aztán állítólag 30 körül már megelégednek a "nyugisabb" férfiakkal, akik nem csalják meg őket, és őszinték. Szerintem úgy általában vérmérséklettől függ. Egy olyan lány aki minden hétvégén bulizik, van 1000 ismerőse, sokfelé utazgat anyuapu pénzéből pl engem is unalmasnak találna az olyan programjaimmal, hogy gyere sétáljunk teliholdkor vagy nézzük meg a naplementét, vagy menjünk el színházba meg ilyenek. Egy kevésbé pörgősebb, kicsit visszafogottabb lánynak meg egyáltalán nem lennék unalmas (remélem:D).
Szóval az illető életvitelétől függ.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!