Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez?! Minden pasi ilyen?
Ennyire gyávák lennének a pasik, vagy csak szeretnek szenvedni?!
A környezetemben többen is elmondták, leírták ugyanazt a szituációt: megismerkedtek egy sráccal, egyértelmű jelek voltak arra nézve, hogy tetszenek a srácnak, flörtöltek, bókoltak, találkozót kértek, órákig beszéltek telefonon, stb. Viszont egyszer csak hirtelen rádöbbentek, hogy az exet szeretik még mindig. A lányt pedig teljes bizonytalanságban hagyták azáltal, hogy várjál rám, túl kell tennem magam rajta, mert annak ellenére, hogy már több, mint fél éve szakítottunk, még mindig őt szeretem. De könyörgöm, ha ezzel tisztában vannak, akkor minek kezdenek el ismerkedni, és nyilvánvaló jeleket adni, hogy tetszik nekik a lány?!
Rettentően idegesítő számomra. Ennyire gyávák a pasik? Vagy gyengék? Már nem tudom eldönteni...
Mert nem tudja mit akar. Sok pasi ilyen, hogy nem tudja mit is akar valójában. Egyik percben szeret, másik percben utál...stb. Nekem ez a tapasztalatom.
27/N
18:28-as vagyok
És még az is lehet, hogy kiismerte a másik lányt és lett hasonlítási alapja az exéhez viszonyítva, és rádöbbent, hogy az exbarátnő az jobb. És először még azt hitte hogy fordítva van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!