Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most hétvégén fogok először ott aludni a barátomnál, akkor vajon ő arra számít, hogy lesz szex is?
Figyelt kérdés
Tudja rólam, hogy szűz vagyok, de petting szinten már minden megvolt.(Nem vele.) Eddig vele még csak a ruhán keresztüli tapizásig jutottunk. Ő már nem szűz. Vajon most arra számít, hogy lefekszem vele?2011. nov. 16. 17:27
2/17 Hokonbaszlak válasza:
Ő arra számít ha csak az lesz xd.
3/17 A kérdező kommentje:
Ó. Jó tudni.
2011. nov. 16. 17:30
4/17 A kérdező kommentje:
Én eddig abban a hitben éltem, hogy tényleg csak ott ALSZOM nála.
2011. nov. 16. 17:31
6/17 anonim válasza:
De ha te nem akarod akkor csak ott alszol nála. :) Kivéve ha....hmmm
7/17 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen akarom, csak izgulok picit. És jó lenne tudni, hogy ő mit akar.
2011. nov. 16. 17:34
8/17 anonim válasza:
Szerinted mi tudjuk, hogy ő mit akar? Ha tudja, hogy szűz vagy és vele még nem volt semmi(tapizás nem számít), akkor nem hinném, hogy egyből durr bele szex lesz.
Arra biztos számít, hogy valami lesz, de nem hinném, hogy egyből le akarna fektetni.
9/17 anonim válasza:
Ja és természetesen az lesz, amit te akarsz. Tehát ha azt mondod, csókon kívül semmi, akkor semmi nem lesz. Egyébként meg kérdezd meg.. :P
10/17 A kérdező kommentje:
Mit kérdezzek? "Figyu, azért szeretnéd, hogy ott aludjak nálad, hogy lefektess?)
2011. nov. 16. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!