A barátomnál fogok aludni és le szeretnénk feküdni egymással én szűz vagyok még, nem igazán tudom, szex után mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátomnál fogok aludni és le szeretnénk feküdni egymással (én szűz vagyok 16/L, Ő már nem 17/F) Az aktus utn irány a fürdő, v ilyenkor mi a teendő?2008. dec. 28. 21:21
1/8 anonim válasza:
Az aktus után pihizzetek, bújjatok össze, simogassátok egymást, majd egy kis idő múlva elmehetsz nyugodtan zuhanyozni. De azért ne rögtön aktus után, mert az kicsit kiábrándító!
Sok sikert:)
2/8 anonim válasza:
Hát igen elég furán nézne ki, hogy :
-Szia
-Szia
... SEX... :D
-Nah futok zuhanyozni mindjárt jövök.
-Nah itt vagyok megzuhanyoztam...
Főleg Friss kapcsolatnál NE!
3/8 anonim válasza:
Nem muszáj lezuhanyozni se, ha épp nem érzed szükségét. Elég reggel is. Ha mégis akkor ne szex után tényleg. Viszont zsepit készíts be, mert lehet picit vérezni fogsz, vayg ha nagyon benedvesedsz(ami jóóó:D) akkor is jól jön majd.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele én pl.. rágyújtok szex után. persze nem rögtön...de szerintem ezt érzed majd te is mármint hogy mit kell tenned, ha jól sikerül az estétek akkor a szex után pihegtek egymás mellett egy darabig és utána közös elfoglaltságot találtok majd ...
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2008. dec. 28. 22:10
6/8 anonim válasza:
Érezzétek jól magatokat. Nehogy betanulj valami forgatókönyvet...
7/8 anonim válasza:
Inkább a védekezésen törd a buksid és azon, hogy lélekben felkészülj, ne azon, hogy mit csinálj szex után! A többi majd jön magától. Normál esetben odabújsz a párodhoz, elvagytok így egy darabig.
8/8 anonim válasza:
ÉN SZERETEM HA a csaj utána is simogatja a farkam
ez jelentheti azt is hogy jol esett neki és hogy szereti:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!