Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a pasinak akivel ismerkedtek, hogy erotikus masszőrök vagytok?
Szerintem, jobb ha tudja az elején. Addig még nincsenek komoly érzések. Nem fogadja el, könnyebb túl lépni.
Kialakul komoly kapcsolat, úgy is kiderül. Akkor lép le végette, sokkal fájdalmasabb lesz.
Szerintem azért ez elég komoly dolog ahhoz, hogy vízválasztó legyen. Tehát jó ha tudja előre mibe ugrik bele. Lehet, hogy ezért sokan inkább nem kérnek belőled, de ez esetben én azt mondom, jobb a kevesebb aki, elfogad, mint a több hazugság árán. Az elhallgatás is a hazugság egy formája, így sosem lesz egy őszinte, boldog kapcsolatod.
A saját érdeked is az, hogy megtaláld azt a férfit aki ezt el tudja fogadni.
ja nem szexelsz, csak kivered a vendégnek. végül is az orális szex az nem szex!
akarnám tudni és részemből nem férne bele a kapcsolatba!
jaja, tök jó érzés lenne ha fogdoznád a farkam, miután ~5 farkat vertél ki munkában... vágynék az érintésedre, komolyan -.-
DE mondd el, persze. Így legalább kiszűröd azok, akik nem tudnak együtt élni a tudattal, és nem lesz konfliktus hazugság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!