Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem volt jogos azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.

Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...

Velem ilyet senki nem csinálhat.

Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.

Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....

2016. dec. 29. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
6%
De még mindenki a sunyi patkány módon viselkedő lány pártján áll, azaz nem mindenki de a válaszolók többsége, újból szép kis bizonyítványt állított ki magáról az emberiség. Egy szemétdomb mellé áll egy embercsoport, esküszöm nem lehet megkülönböztetni a kettőt egymástól.
2016. dec. 29. 09:53
 22/77 anonim ***** válasza:
93%
Ez biztos hogy kamu, senki nem lehet ilyen ostoba.
2016. dec. 29. 09:54
 23/77 anonim ***** válasza:
91%

Úgy viselkedsz, mintha te lennél az atyaúristen, hogy veled ilyeneket nem lehet megtenni. Micsoda szégyen, letiltott neten...mintha nem történne ugyan ez meg másokkal.

Valószínűleg érezte, hogy egy pszichopata/szociopata b*rom vagy, akinek istenkomplexusa van. A te fajtád nem fogadja el az elutasítást, csak rosszabb lenne. Nem voltál te senkije, ő se neked, csak beszéltetek. Idegbeteg állat...

Remélem soha tőbbet nem áll veled szóba egy nő sem.

2016. dec. 29. 09:55
 24/77 anonim ***** válasza:
7%

"Jézus,már miért ne tűnhetne el. "

A másikkal szembeni alap tisztelet és korrektség miatt mondjuk? Amitke gondolom te is elvárnál magad felé - csak ezek után felmerül a kérdés, hogy mégis milyen alapon?

A másik minimális szinten való emberszámba vétele miatt? Ami miatt a csajok oly nagyon fel szokták húzni magukat, hogy egyenrangú személyként álljanak hozzájuk, ne csak két lábon járó lukként? Amire megint adódik a kérdés, hogy ugyan mire fel, ha még ilyen minimális szintű korrektségről és a másikkal szembeni ennyire alap tiszteletre se vagytok képesek?

És az a gáz, hogy ezt még magyarázni kell..

Szóval tényleg komolyan kérdezem: ha számotokra már az annyira természetellenes dolog hogy a férfihez akár még csak ennyire alapszinten is korrektül álljatok, akkor tényleg mire fel várnátok el, hogy a férfiak komolyan álljatnak hozzátok, és dugáson kívül másra is alkalmasnak találjanak titeket?

Vagy egyáltalán: ha ennyi nem megy magatoktól, akkor mgis mire alapozva állítjátok, hogy egyáltalán alkalmasak vagytok dugáson kívül másra?

2016. dec. 29. 09:55
 25/77 anonim ***** válasza:
5%
Milyen nagyra vannak maguktól az emberek, intelligensek, egyetemre járnak, diplomájuk van, csak épen az alapvető emberi tulajdonságok hiányoznak belőlük: egyenesség, korrektség, gerincesség stb. Azt hiszik, hova tovább megvannak győződve arról, hogy az ilyen viselkedés a helyes.
2016. dec. 29. 10:05
 26/77 anonim ***** válasza:
99%

Szerintem botrányt rendezni nem volt jogos. Igazad van, hogy a csaj nem volt gerinces egyáltalán, de az állását nem kell veszélybe sodorni emiatt.

Ha mindenáron ki akartad adni a dühödet, szerintem elég lett volna írni egy levelet, amit aztán nem küldesz el neki. Lenyugszol és folytatod az ismerkedést arra méltókkal. Vagy ha mindenáron be akarsz neki olvasni, írhattál volna neki egy másik profilról.

De alapvetően én úgy gondolom, ismerkedni, megnyílni egy lehetséges társ előtt mindig kockázatos. Benne van, hogy átver, hazudik. Akinek ezt nem bírja a pszichéje, önbecsülése, az ne ismerkedjen.

2016. dec. 29. 10:09
 27/77 anonim ***** válasza:
98%
Azt hozzá kell tenni, hogy semmit nem tudunk sem a másik oldalról, sem a beszélgetések tartalmáról, így sokan abban a hiszemben élnek, hogy a lány tényleg minden előzmény és ok nélkül letiltotta. Azonban vannak olyanok akik nem tudnak különbséget tenni az ismerkedés és az udvarias válaszolgatás között, és ezt ezek alapján a reakciók alapján a kérdezőből is simán kinézem.
2016. dec. 29. 10:12
 28/77 anonim ***** válasza:
98%

"Velem ilyet senki nem csinálhat" 😂😂😂😂 ez kemeny :D ugyanmár, nehogy már a lány legyen a hibás. Igen bunkó dolog volt tőle hogy igy lelépett, de nem tartozik semmifele magyarazattal a drága kérdezőnek. Lehet megtudta valakitől hogy ilyen fogyatékos a tisztelt delikvens és hamar megakart szabadulni tőle.

Kérdező te pedig nezz kicsit magadba mert szerintem 1000% hogy oka volt amiert letiltott. Az meg hogy cirkuszoltal a munkahelyen eleg durva önbizalomhiányt sugallhat. Normalis vagy?! Remelem mégjobban belesétál valaki abba a fene nagy önérzetedbe(ami nem tudom mire fel ilyen nagy) és kicsit észhez térsz, addig pedig takarodj pszichologushoz és kezeltesd magad!

2016. dec. 29. 10:14
 29/77 anonim ***** válasza:
0%

"Azonban vannak olyanok akik nem tudnak különbséget tenni az ismerkedés és az udvarias válaszolgatás között, és ezt ezek alapján a reakciók alapján a kérdezőből is simán kinézem."

Az udvarias válaszolgatásnak az is része, hogy ha részemről befejeztem a válaszolgatást, akkor ezt udvariasan és korrektül közlöm a másikkal. Ráadásul ilyen esetben az a korrekt, ha ez már az elején megtörténik.

Az udvariasság meg korrektség azoknak is kijár, akiknek nem sikerült levenniük téged a lábadról..

2016. dec. 29. 10:18
 30/77 anonim ***** válasza:
98%
#29 a hozzászólásod tipikus példája annak a hibának, amit nagyon sokan elkövetnek. Kiragadsz egy mondatot egy kontextusból, csorbítva, vagy megváltoztatva annak jelentését, azzal hogy a forrás többi rèszét figyelmen kívül hagyod. Ráadásul amit írtál, azt már elmondták itt előtted 10-en.
2016. dec. 29. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!