Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?
Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.
Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...
Velem ilyet senki nem csinálhat.
Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.
Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....
"te adj választ arra hogy aki a korrekt elutasítást sem tudja jól kezelni akkor azzal mit kell kezdeni, sajnálatból és félelemből vele lenni esetleg? mert a mocskos qrva anyját ha ezek után inkorrekt és letiltja az illetőt mert előtte nem volt képes felfogni azt hogy NEM?"
Megmondanád, hogy ilyet mégis ki a manó írt? Vagy most magaddal vitatkozol?
Ha a normális visszautasítást nem volt képes elfogadni, akkor UTÁNA (és nem helyette) természtesen teljesen normális, hogy letiltja az ember.
De ahhoz ugye az kéne, hogy először legyen már annyi tartása a csajnak, hogy előbb korrekt es tisztességes módon próbál viselkedni. Ha ez nem működik, akkor még pont ugyanolyan jól le tudja tiltani, mint utána, csak akkor már alapja is van hozzá.
Amíg viszont nem tudott annyi kurázsit összegyűjteni, hogy egyenesen és korrektül megmondja a dolgot, addig ugye nem is tudjuk, hogy mi lenne (vagy jelen esetben: lett volna) a reakció, tehát addig semmilyen alapja nincs erre.
Nem egy akkora nagy rakétatudomány ez, akárhogy próbáljátok ezt csavarni.
Meg is van a korábbi kérdés, szerintem ez is a kérdezőé!
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
"SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:
#47 Gondolom irodaházról van szó, aminek van előtere, és sokszor fix a munkaidő, max várt volna fél órát 4 és fél 5 között, ehelyett bement hisztizni a lány munkahelyére, mint valami pisis."
Ezt miből is gondolod? Simán lehet, hogy egy kisboltban eladó a kiscsaj, és a "valami főnök" (akiről ugye egyáltalán nem biztos, hogy a kiscsajé) valahonnan máshonnan jött ki a zajra, tehát addig láthatóan teljesen egyedül voltak az üzletben. Ez is simán egy lehetőség - nem ismerem a statisztikákat, hogy hányan dolgoznak itthon irodában vagy kiskereskedelemben, szóval nem tudok százalékokat mondani, de ez is egy teljesen reális lehetőség.
De mókás, hogy miközben bőszen azt ismételgetted, hogy de nem ismerünk minden részletet, tehát lehet pl., hogy csak a srác nem vette észre, hogy ennyi volt (az egyértelmű 'bocs, de részemről ennyi volt'-ot mondjuk nehéz nem észrevenni), aközben amikor neked úgy kényelmes, akkor simán feltételezzel valamit, ami sokkal merészebb feltételezés...
" De mondok egy jobbat. Telefonon is felhívhatta volna. "
Ha tudja a telefonját, amit nem tudunk. Vagy ha tudja is, akkor is csak akkor, ha telefonon nem tiltotta le a kiscsaj, amint megint nem tudunk.
És még ebben az esetben is csak akkor, ha a csaj felveszi, ami elég valószínűtlen.
És még ebben az esetben is a csajnál van a döntés, hogy mikor nyomja ki a srácot mondat közben, ami az egész lényegét veszi el.
--
"Meg még milliónyi dolgot megtehetett volna, de minek, ha a lány nem akarta vele összeszűrni a levet."
Az a kérdező dolga, hogy minek. Ha neki ettől jobb, akkor már megérte. Ha ezzel levezette a frusztrációját, és ezáltal nem viszi azt tovább a későbbi ismerkedéseire, már tök hasznos volt. Ha a csaj tanult ebből, és legközelebb morrektül intézi a dolgokat, már fantasztikusan hasznos volt. Ha a kérdező elhiszi, hogy a lány ebből tanulhatott, és ettől megnyugszik a lelke, már nem volt hiábavaló.
"Amit lehet hogy írt is, csak a kérdező nem fogta fel. Mert a beszélgetést ugye nem láttuk"
Azért egy egyèrtelmű 'bocs, de nem téged kerestelek, minden jót és sok sikert a további keresgéléshez'-et elég nehéz nem felfogni. Persze, feltehetünk szórakozásként mindenféle nem túl reális forgatókönyvet (lehet, hogy a csaj titkosügynök, és a küldetése miatt kellett megszakítania hirtelen minden kapcsolatot a srác al?), de értelmesebbnek tűnik a leírt helyzetre reagálni. Abban meg szó nélkül eltűnés szerepel.
Fú, ha ilyet velem csinálsz, akkor tuti nagyon megszívtad volna. Minimum hogy pofán öntelek valamivel és kidobatlak a biztonságival. Vagy én hívom ki rád a rendőrt. De ha olyan helyen dolgozol, akkor simán megpróbálnálak kirúgatni a munkahelyedről is, mint ahogy azt te tetted velem. Még hogy kicsit felemelted a hangod, behalok! Ki vagy te bakker? Egy idegbeteg állat nyilván. Sajnálom, hogy a csaj ilyen nyuszi volt, mert ebből azt szűröd le, hogy ilyenekt simán meg lehet tenni. Pedig pl. mondjuk nálunk a bizti őr simán a szart is kiverhette volna belőled egy ilyen miatt.
Igen, a csaj bunkó volt. Ez az internet világa. Vannak bunkó emberek, attól, hogy valakivel chatelsz, még nics kötelezve semmire egyik fél sem. És akinek nem volt gyerekszobája, az bizony ilyen tapló módon adja a tudtodra, hogy ennyi. De te ezerszer nagyobb idióta vagy ebben a sztoriban mint a csaj.
"SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:
#56 Most őszintén, szerinted ez az ember felfogott volna egy ilyen mondatot, ha azt nem képes felfogni hogy gáz az amit csinált? De ezt is jótól kérdezem."
1.) Egyrészt a kérdésből kiderûl, hogy a srác is látja, hogy ez valahol "gáz" volt, szóval az alap premisszád hamis állításon alapszik. Erről szól bakker az egész kérdés.
2.) Emellett persze, ha az ember nem funkcionális analfabéta, akkor felfogja az egyértelmű nemet. Márpedig a kérdező láthatóan nem az.
3.) a személyeskedés nálad se pótolja az érvek hiányát vagy inkorrektségét - ld. ahogy "nem tudhatjuk a részleteket" felkiáltással próbálod meg meglehetősen irreális módon megkérdőjelezni a lány felelősségét, de amikor úgy kényelmes neked, akkor szemrebbenés nélkül feltételezel dolgokat, amik neked kézreesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!