Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?
Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.
Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...
Velem ilyet senki nem csinálhat.
Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.
Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....
Hát ha ez igaz, és nem egy kamu.
Akkor te egy igazi hülye vagy, és bebizonyítottad, hogy jól tette h megszakította veled a kapcsolatot.
Szerintem ismerkedős fázisban bármikor bekefér, hogy így hirtelen eltünjön bárnelyik fél. Ez olyan mint a próbaidő a munkahelyen. :)
Arról nem beszélve, hogy a két húzás nem volt egy szinten. Ő egy kicsit megbánthatta az önbecsülésed. Te viszont az összes munkatársa előtt leégetted, ráadásul mivel a főnöke őt is elzavarta, így még az állását is veszélyeztetted. Ezért írtam, hogy jól tette h ignorált.
1-es voltam
Te pszichopata vagy. Jól tette ,hogy letiltott.
Nem tudom, engem ha letiltana egy csaj inkább elgondolkoznek,hogy mekkora gyökér vagyok. Vagy csak szimplán nem foglalkoznék vele ,de ilyent. Mi lenne ha járnatok? Nem venne fel a telefont és elmennel a munkahelyére balhézni ,hogy mi az hogy nem veszi fel amikor te hivod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!