Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem volt jogos azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.

Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...

Velem ilyet senki nem csinálhat.

Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.

Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....

2016. dec. 29. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
0%

"És a két inkorrektség k.,rvára nem áll arányban! Ha nem látod,akkor te sem vagy jobb,mint a kedves kérdező és a sértett lelke!"

Ha elolvasod az első hsz-emet, akkor ott van, hogy némileg szerintem is túllőt a célon. Én pl. nem így csináltam még anno, amikor még szingliként én is zsinórban ilyenbe futottam bele - de én is ugyanúgy frusztrálódtam, csak én máshogy vezettem le.

De ettől még nem ítélem el a kérdezőt, mert ő lehet, hogy keményen reagált, de - ellentétben azzal, amit állítasz - ő ugyanis nem volt inkorrekt.

És a másik dolog, hogy milyen egyéb számonkérési opció is voltak a kérdezőnek? Írta valaki, hogy írhatott volna egy levelet... Húú, hát aztán tényleg nagyon egálban lett volna, arról nem is beszélve, azt aztán biztosan megérezte volna a kiscsaj..

Szóval az meg durván "alullövés" lett volna.

Márpedig ha a kérdezőnek az alullövés és a felüllövés között kell választania, akkor jogos, hogy a felüllövést választja - elvégre a kiscsaj eljátszotta azt, hogy az ő szempontjait is figyelembe kelljen venni.

2016. dec. 29. 11:27
 42/77 anonim ***** válasza:
100%
#41. Pl. Megvárhatta volna munka után a munkahelye előtt, még az is jobb lett volna egy fokkal, bár nem kevésbé pszichopata hozzállás. Nem picit lőtt túl a célon, hanem nagyon. Nem tudom hogy te mit szóltál volna fordított esetben.
2016. dec. 29. 11:33
 43/77 anonim ***** válasza:
0%

"" Egy állásinterjú "picit" más, mint egy (főleg már folyamatban lévő) ismerkedés"

Így van,mint ahogy munkahelyen hisztériát csapni is kicsit más,mint négyszemközt elküldeni a másikat melegebb éghajlatra!

Kössz,hogy végre leírtad a lényeget, a sok fszság mellett!"

Ebben akkor lenne igazad, ha a kérdező ismert volna más olyan helyet, ahol személyesen és négyszemközt szembesíthette volna a lányt. Ha volt ilyen opció, akkor igazad van, ott kellett volna ezt megtenni. Ha nem, akkor viszont nincs.

Viszont lassan kegyeskednél válaszolni is kérdéseimre, amikre elég látványosan kerülöd a választ?

- konkrétan milyen tapasztalataidra is alapozod, hogy a normális hangvételű, korrekt elutasítást biztos nem fogadta volna el a kérdező?

- komolyan elhiszed, hogy azt jobban elfogadják a férfiak, ha sunyulsz és inkorrekt vagy, mintha egyenesen és korrekt kosaraznád ki őket?

- és persze ha a nők többsége már a gondolat is teljesen idegen, hogy a férfit is megilleti az ilyen teljesen alapszintű korrektség és tisztelet, akkor mégis milyen alapon is várnátok el, hogy je csak lukként tekintsenek rátok?

Oly hálás lennék végre, ha a személyeskedés és a piros gomb nyomogatása után (azt, hogy helyette, nem várom el), érdemi választ is adnál végre...

2016. dec. 29. 11:40
 44/77 anonim ***** válasza:
96%

Én általában acélbetétesben járok. Ha ezt velem merted volna megtenni, bizisten utánad mentem volna és a szép kis bakancsommal rendeztem volna újra a fogaidat. Ugye vágod, hogy ezt nem minden nővel lehet megtenni? Kicsit temperamentumosabb és akkor az egésznek te iszod meg a levét.

Egyébként elmenni a munkahelyére egy letiltás miatt? Hülye vagy te? Milyen jogon? Ha szerinted ez egyenértékű azzal, hogy picikét beletaposott szerencsétlen lelkedbe, akkor nagyon gyorsan keress fel egy szakembert, mert ez nem normális viselkedés. Valamint az se, hogy nem látod be, hogy hibáztál.

2016. dec. 29. 11:41
 45/77 anonim ***** válasza:
95%
#43 mert mit csinálsz, ha nem ad választ? Elmész a munkahelyére és kivered a balhét?
2016. dec. 29. 11:45
 46/77 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy a lánytól patkány dolog volt hogy csak letiltott, de elmenni a munkahelyére és FELEMELNI a hangod egy lényegében ismeretlen emberrel... nem vagy te kissé idegbeteg? Főleg hogy személyesen nem találkoztatok, csak a neten beszélgettetek.

Egyébként nekem is volt egyszer hasonló... elkezdtünk beszélgetni egy sráccal, eleinte még jó volt de aztán elkezdett sok lenni, nagyon durva lett, kb zaklatott, nem értette meg a nemet, letiltottam én is, az volt a szerencse hogy egyébként nagyon messze laktam tőle, mert aztán írt egy másik profilról hogy kicsinálna ha egy városba laknánk, stb.

2016. dec. 29. 11:45
 47/77 anonim ***** válasza:
0%

"SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:

#41. Pl. Megvárhatta volna munka után a munkahelye előtt, még az is jobb lett volna egy fokkal, bár nem kevésbé pszichopata hozzállás. Nem picit lőtt túl a célon, hanem nagyon. Nem tudom hogy te mit szóltál volna fordított esetben."

Tehát szobrozzon egész nap az utcán, mint valami stalker, hogy aztán a nyílt utcán kapja el a kiscsajt?

Hát nem nekem nem tűnik semmivel se jobbnak, sőt.

Fordított eset meg nem lett volna, mert nekem van ennyi tartásom.

De hogy ne kerüljem ki a kérdést, ok, tegyük fel, hogy én lettem volna hasonló helyzetben. Ja, piszok mód nem örültem volna neki - de nem is az volt a cél, hogy örüljön a kiscsaj. Ez az előzmények után nem volt szempont.

Amúgy teszem azt, megmondom neki, hogy figyu, menjünk át inkább az X szobába, és ott folytassuk, vagy meló után üljünk be valahova, és megbeszéljük, esetleg mondjuk beiktatok egy "bocsánatot", amitól ne adj isten, az is lehet, hogy kicsit lenyugszik.

Egy tuti: megmaradt volna az élmény, és emiatt lehet, hogy legközelebb, ha azzal próbálnám akàr maagm előtt is mentegetni a gerinctelenségemet, hogy de így legalább biztos nem fog balhézni / mindkettőnknek könnyebb lesz így / egyéb üres kifogások, akkor eszembejutna ez a jelenet, és jó eséllyel lehet, hogy mégiscsak összekaparok annyi tartást, ami egy 'bocs, de mégse téged kerestelek' levél megírásához kell.

2016. dec. 29. 11:49
 48/77 anonim ***** válasza:
0%

"#43 mert mit csinálsz, ha nem ad választ? Elmész a munkahelyére és kivered a balhét?"

Vagy csak elkezdem talán komolyan vehető vitapartnernek venni?..

2016. dec. 29. 11:50
 49/77 anonim ***** válasza:
100%

" másik dolog meg, hogy érdekes módon valahogy csak nem jön vaálasz arra az egyszerű kérdésre, hogy komolyan úgy gondoljátok, hogy ha valaki a korrekt elutasítást se képes elfogadni, az majd az inkorrekt sunyulást jobban lenyeli? "

te adj választ arra hogy aki a korrekt elutasítást sem tudja jól kezelni akkor azzal mit kell kezdeni, sajnálatból és félelemből vele lenni esetleg? mert a mocskos qrva anyját ha ezek után inkorrekt és letiltja az illetőt mert előtte nem volt képes felfogni azt hogy NEM?

2016. dec. 29. 11:53
 50/77 anonim ***** válasza:
100%

Igazi értékadó és férfias hozzáállás, látszik belőle, hogy nem csak önző módon elvenni akartál a nőtől és egyből besértődsz, amint nem úgy történtek a dolgok, ahogyan azt eltervezted.

Nekem buliban való csók után tűnt el egy lány, nyilván nem örülök neki, mert jól éreztem magam vele és szerettem volna folytatást, de az ő döntése.

2016. dec. 29. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!