Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem volt jogos azért botrányt rendezni mert eltűnt ismerkedés közben?
Ismerkedtem netről egy lánnyal. Sokat beszéltünk, így szimpi volt. Egyik nap se szó se beszéd de eltűnt letiltott a facerol.
Teljesen bepipultam hogy ez egy teljesen inkorrekt dolog volt...semmi magyarázat, teljesen jól beszélgetünk erre...
Velem ilyet senki nem csinálhat.
Mivel tudtam hol dolgozik elmentem hozzá és eléggé indulatosan elmondtam neki a munkahelyén a véleményem, nem ordítottam de felemeltem a hangom, a lány csak hallgatott. Erre a kisebb cirkuszra kijött valami főnök hogy mi ez és mondta hogy mind ketten takarodjunk innen mert rendőrt hív.
Azért bánom a dolgot de valahol érthető is ha ő sem volt korrekt -én sem leszek az. Nálam nem lehet csak úgy eltűnni netről....
Teljesen jogos volt, hogy kiakadtál, és az is, hogy ezért elégtételt vettél - a sok kis műamazon most itt jól lefog pontozni, mert ahhoz még épp van elég kurázsijuk és agyuk, de korrektül intézni az ügyeket, na az már nem megy..
Azon lehet vitatkozni, hogy az elégtételed arányban volt-e a sérelemmel. Valószínűleg némileg túllőttél a célon, de ha így tudtad intézni a dolgot, akkor így tudtad - azok után, hogy annyi gerinc nem volt benne, hogy korrektül viselkedjen veled, azok után semmi alapja nincs arra, hogy síránkozzon, hogy te miért nem voltál tekintettel őrá.
Ki tudja, lehet, hogy neked hála a kiscsaj a legközelebbi pasinál már máshogy fogja intézni a dolgokat.
Jézus,már miért ne tűnhetne el. Gondolom a halába zaklattad ezzrl a szociopata jellemeddel,meg ugye veled ezt nem tehetik...de te megteheted,hogy hisztizel,az tuti!
Nem látott más megoldást,így letiltott. Te meg kivágod a hisztit,mint egy hü,lye pit,csa!
Persze,mert egy ilyen ember érti is az elutasítást...
Van,hogy nincs más mód,csak a teljes letiltás,nekem is volt ilyen "pasim", kb.25ször szakítottam vele,szépen,csúnyán,érveltem,ordítottam,de csak az eltűnés volt hatásos. És még úgy is üldözött egy évig!
"Persze,mert egy ilyen ember érti is az elutasítást... "
Miért ne értené? Itt sem az volt a baja a kérdezőnek, hogy visszautasították, hanem az, hogy ezt gerinctelen módon tették meg.
Ha te komolyan vetted a másikat, akkor az egy kifejezetten sértő és frusztráló dolog, amikor olyan szinten emberszámba nem vesz a másik, hogy egy 'bocs, de mégsére' méltónak találjon.
---
"Persze,mert egy ilyen ember érti is az elutasítást...
Van,hogy nincs más mód,csak a teljes letiltás,nekem is volt ilyen "pasim", kb.25ször szakítottam vele,szépen,csúnyán,érveltem,ordítottam,de csak az eltűnés volt hatásos. És még úgy is üldözött egy évig!"
És ez szerinted pontosan mire is érv?
Egyszerű józan paraszti ésszel tegyük fel, hogy tényleg olyan emberről beszélünk, aki azt se képes elfogadni, hogy ha korrektül utasítják vissza.
Akkor most komolyan azt hiszitek, hogy ha inkorrekt módon utasítjátok el az olyan embert, aki a korrekt elutasítást se volt képes elfogadni, akkor az a sunyulós és inkorrekt eljárást jobban elfogaja majd?
Vagy ha ezt ti is abszurdumnak gondoljátok, akkor logikusan teljesen irreleváns, hogy de hány olyan pasihoz volt "szerencsétek" korábban nem volt képes felfogni a korrekt elutasítást, ugyanis ez innentől kezdve semmilyen szinten nem egy érv arra, hogy miért nem vagytok képesek korrektül intézni az ilyen dolgot.
És mivel azért jóindulatúan felteszem, hogy ezt a faék egyszerűségű összefüggsés azért nektek is magatoktól leesik, ezért ez szimplán egy üres kifogás.
De amúgy meg, ha tényleg ez az "érv", hogy azért nem lehet normálisan és korrektül intézni a dolgokat, mert jújj, mi lesz akkor, ha a pasi nem tudja ezt normálisan elfogadni - ebben az esetben a kérdező nagyon jól csinálta, hogy az inkorrekt elutasítást még annyira se fogadta el normálisan. Ha ezzel az "érvvel" vagytok képesek mentegetni a sunyulásotokat, akkor a kérdező reakciója a logikus és adekvált válasz volt ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!