Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Akik elítélik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?

Figyelt kérdés
láttam már pár kérdést ahol volt felháborodó nő illetve aggódó nő is hogy ne tegye meg ezt egy szűz srác! Ti miért ellenzitek? meg ha ellenzitek is pl miért nem segítetek annak a srácnak pl tanáccsal? ez érdekel

2016. júl. 31. 09:38
 81/125 anonim ***** válasza:
0%
Szerény véleményem szerint jobb prostival szexelni, mert ő nem teheti meg, hogy kiröhögi a kuncsaftot az elégtelen péniszmérete miatt, mert akkor nem kapja meg a pénzt. Ezzel szemben a barátnőt nem gátolja semmi, hogy ne élcelődjön a méreten.:/
2017. febr. 23. 14:17
 82/125 anonim ***** válasza:
60%
Az élcelődés még egy dolog. A probléma, hogy órákon belül az összes barátnő képben lesz a méreteddel. Bármennyire szeret, kipofázzák azonnal és rajtad fog röhögni az összes legközelebb. Tehát óriási a teljesítménykényszer, hogy jól forgasd azt a kicsit ami van. Ezzel kompenzálhatsz csak. Sokkal jobb úgy bemutatkozni a kedves barátnőknek (akaratlanul), hogy kicsi a szerszámod l, de harap mint egy piranha :D mint a kis cici ami játékos :d
2017. febr. 23. 17:13
 83/125 anonim ***** válasza:
53%

"Aznap este 10/10 lekoptatás volt.Pár meg csak szórakozott vele... Egyetlen kalandot se gyűjtött be!"

Ezek nem tudományos tények, csak egy teszt, ami véletlenszerűségen alapul. Ha a haverod 10 olyan csajhoz talált volna oda, akiknek bejön, akkor más lenne a felállás, vagy ha a felének bejön, a másik felének nem. Szimplán lehet az is, hogy többségében olyan csajoknál próbálkozott akik nem vevők a kalandokra, akkor épp nem volt kedve, vagy a pasi nem jött be nekik. 10 ember visszautasítása semmit nem jelent.

Azt meg ne mondd már nekem, hogy egy férfi csak mert farka van, mindent megdug ami mozog, mert ez hülyeség. Ha ez így lenne, megdugnátok a 150 kilós 25 éves Marit, meg a fogatlan 80 éves Erzsit is, de nem teszitek. TI IS VÁLOGATTOK. Kalandoknál is. Akkor a nők miért ne tehetnék meg? És ha nem érzitek méltónak a másik felet magatokhoz mérten ami a külsőt illeti, akkor durvák is tudtok lenni a visszautasítással.

Mindenképp kell 1 szexhez is, hogy legyen külső vonzalom, különben a szerszám se áll fel, vagy ha te állítod fel, lelankad amint olyan nővel akarsz intim helyzetbe kerülni aki fizikailag nem vonz.

Ezért egy kevésbé dekoratív, vagy csúnyácska lánynak 1 éjszakást is nehezebb találni. Egyáltalán nincs előnyben egy nő egy férfival szemben.

Vannak nők is, és férfiak is, akik külön tudják választani a szexet az érzelmektől, de nagy tévedés azt hinni, hogy minden férfi ilyen. :)

2017. febr. 23. 17:16
 84/125 anonim ***** válasza:
55%

#82:

Párszor elmegy a férfi örömlányhoz, ott jól begyakorol,és mikor már lesz kapcsolat, szexuális téren lesz mit felmutatni.

2017. febr. 23. 17:23
 85/125 anonim ***** válasza:
50%

"Azt meg ne mondd már nekem, hogy egy férfi csak mert farka van, mindent megdug ami mozog, mert ez hülyeség. Ha ez így lenne, megdugnátok a 150 kilós 25 éves Marit, meg a fogatlan 80 éves Erzsit is, de nem teszitek. TI IS VÁLOGATTOK."

Igen, az egyetlen aprócska különbség a két nem között a válogatás mércéjében keresendő. Míg a férfiak beérik az alapvető higiéniai kitételekkel, az ápoltsággal, és azzal, hogy tényleg ne 300 tonnát nyomjon a nőstény, a nők igényeit ezzel szemben hadd ne kelljen most 20 percig írkálnom...amúgyis teljesen felesleges ezt egy nőnek magyaráznom, ti meg vagytok győződve róla, hogy ugyanaz a nehézségi fok, miközben ég és föld.

2017. febr. 23. 17:29
 86/125 anonim ***** válasza:
0%

Na igen, a női igények:

-legyen 25 centis, legalább 5 cm vastag farkad, ha ettől kisebb, mehetsz a levesbe

- légy tökéletes

- ne legyen érzelmeid. (az érzelmességet nem igazán díjazzák, annak dacára, hogy az ellenkezőjét állítják)

2017. febr. 23. 17:39
 87/125 anonim ***** válasza:
100%

Megelégedtek az alapvető higiéniával, és hogy ne legyen 300 tonna? Persze hogyne. Nem kell a mesedélután.

Azért utasítottak engem vissza olyan indokokkal, hogy

-túl magas vagyok (175cm), ő a 160 centis csajokat tartja vonzónak (amit amúgy megértek, én meg a 190 centi körüli srácokat tartom vonzónak)

-kék a szemem, (az illetőnek nem jönnek be a kék szemű nők, mert szerinte hideg a tekintetük),

-vagy épp mert nem festett szőke a hajam, hanem eredeti (mert az az illető szerint igénytelen aki nem festi a haját).

-de megkaptam már azt is, hogy büdös qurva vagyok, mert nem adtam második esélyt egy srácnak

-de kaptam már qurva titulust azért is mert nem mentem bele 1. randin szexbe.

-és azért is, mert egyszer belementem első randin szexbe, de mivel kegyetlen szar volt vele az ágyban, ezért nem akartam a sráccal többet lefeküdni

Ilyen tapasztalatokkal a hátam mögött viccnek tartom ezt az egész siránkozást.

86

Ilyen igényei max a nők töredékének vannak. Megjegyzem volt egyszer 26 centis exem, és ha nem vigyázott, kvára fájt vele az együttlét. Szóval kösz nem:)

2017. febr. 23. 18:49
 88/125 anonim ***** válasza:
52%
Biztosan fájhatott, de az enyémet meg sem éreznéd. Akkor meg az lenne baj, hogy kicsi.:/
2017. febr. 23. 18:54
 89/125 anonim ***** válasza:
55%

Csak lököd a hülyeséget... ezek nem érvek, és fogalmad sincs milyen a sikeretelenség férfiként. Nekem volt ebben részem régebben, mikor tényleg semmi önbizalmam nem volt, fejben és külsőre se voltam rendben magammal. Nőként ezt soha de soha nem fogod átélni.

én látom a saját szememmel, hogy milyen "minőségű" lányok szereznek pasit elképesztő könnyedséggel, úgyhogy nekem ne okoskodj itt. Ilyen pasiként maximum ha 5 évente tudna valaki nőt szerezni, akkor már prostizzon kb...

2017. febr. 23. 21:36
 90/125 anonim ***** válasza:
100%

87:

Ezért kell olyan férfiakkal leállni, akiknek meghaladja az iq-juk a 80-at. Képzelem milyen önimádó emberek utasítottak vissza ilyen indokokkal. Megsúgom, ezeket egy minimális kedvességgel rendelkező férfi nem mondta volna neked...de ugye nektek az kell, akinek az élete abból áll, hogy a konditeremben a tükör előtt feszülve imádja magát, s meg van róla győződve, hogy ő egy félisten. Ez van, tőlük ilyen válaszokra kell számítani.:D

2017. febr. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!