Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Akik elítélik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?

Figyelt kérdés
láttam már pár kérdést ahol volt felháborodó nő illetve aggódó nő is hogy ne tegye meg ezt egy szűz srác! Ti miért ellenzitek? meg ha ellenzitek is pl miért nem segítetek annak a srácnak pl tanáccsal? ez érdekel

2016. júl. 31. 09:38
 71/125 anonim ***** válasza:
72%

...én szerintem átlagos, de inkább különleges vagyok, 180 magas, 70 kg, sportolok már (eddig gebe voltam) 30F

Érdekes állásom van, és jó irányba haladok.

Cimbim szerintem kifejezetten bejön a nőknél, még magasabb és jó a stílusa humor. Másik legjobb cimbim meg a tipikus hipster kiskutyafej kockás ing stb. Egyikőnk sem modell srác, akit egyből imádnak a nők, ez tény...de igazából mindhárman sikeresek vagyunk...és volt már több barátnőnk.

30 felé közeledve viszont azt vettem észre, hogy már évek óta egyikőnk sem talál rendes, hosszútávú komoly kapcsolatot.

Pedig nincsenek olyan hipernagy igényeink, egyszerűen csak egy jól akarjuk érezni magunkat a lánnyal, hasonló érdeklődési kör, egy laza nem pszicho-pi..csa, jófej csaj kell, aki nem visszahúz minket, mint eddig sok barátnőnk.

Azt kell mondjam, iszonyúan beszűkültek a lehetőségek. Eszméletlen sok időt bele kell feccölni az ismerkedésbe, és a legtöbb eset totál vakvágány. Az izgalmasabb, érdekesebb nőknek pedig eszméletlen igényeik vannak, vagy már foglaltak. Olyannal meg semmi értelme csak azért együttlenni, "mert kell", egy sokadik befőtt vagy őrült csaj.

Egy a lényege a mondanivalómnak, hogy igazi valamirevaló társat manapság férfiként eszméletlen nehéz találni. Talán ha 10 évente szembejön egy olyan aki érdemes erre... és akkor mi még az életben elég sokmindent elértünk és külsőre sincs probléma velünk.

Szóval abszolút megértem a felettébb író srácot. Nagyon necces ez a téma.

Persze nőként ezt nem is lehet felfogni, hiszen felmegy az ember Tinderre egy-két jobb képpel, és 100 pasi írogat, már csak válogatni kell. Ezért is lett is marha nagy az arcuk, megszokták, hogy Tindere egy átlag/átlag alatti csaj is lazán kap (legalább egy dugást)... férfiként a Tinder is 1milliószor nehezebb, hiszen a jobb nők már csak dacból sem írnak, mialatt 100 kan ostromolja őket.

A béjzik lányok mert írogatnak pár palinak, aztán szinte biztos lesz kapás azonnal.

Tudom mert van pár kifejezetten idegesítő és nem is jó nő ismerősöm, akik minden héten más pasival randiznak... Férfiként ezt csak alfaként tudnám megtenni. Ez fix...

2017. febr. 22. 01:51
 72/125 anonim ***** válasza:
78%

Szóval ezt a vinnyogó kisfiú fa..szságot be lehet fejezni.

Tinder az élő bizonyíték, hogy nőként ezermillió lehetősége van legalább ismerkedni, vagy rövidtávú kapcsolatot találni az illetőnek. (Átlagocska külsővel) Férfiként ez ezerszer több energiabefektetés... főleg a "csajozás" definíció szerint sokkal nehezebben megy, ha nem túl jó pasi az illető.

Az viszont alap tény, hogy valamirevaló, kapcsolatot, normális társat, hosszú távon, akivel jólérzi magát az ember, azt eszméletlen nehéz találni. Nőként és férfiként is. Főleg ha nincs túl sok ideje már bulizni, ismerkedni az embernek.

2017. febr. 22. 01:57
 73/125 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi az a tinder, de nem is érdekel. Egy nőnek, aki nem plázapics kinézet, vagy nem kifejezetten szép arcú, hanem teljesen átlagos, annak ha nincs nagy szerencséje, igenis tenni kell érte, hogy találjon normális pasit, nem csak válogatni kell, mert csak úgy nem potyognak jelentkezők az égből. Vagy a jelentkezők többsége még a minimum szintet sem éri el. Higiénia hiány, fogatlan, büdös, szájszagú, igénytelen, 200 kiló, és még sorolhatnám. Ez csak rinyálás a pasik részéről, hogy a nőknek könnyebb. Mitől lenne könnyebb? Értelmes, rendes, nem összevissza csaló pasit akinek nem csak dugásra kellesz, ugyanolyan nehéz találni, mint normális nőt.
2017. febr. 22. 15:01
 74/125 anonim ***** válasza:
55%
De egy úgymond átlagos nőnek még így is könnyebb párt találni.
2017. febr. 22. 17:21
 75/125 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad volna amit írtam, pont ezt mondtam én is. Értelmes hosszútávú kapcsolatot nehéz találni nőként ugyan úgy.

De itt szerinted erről van szó? Rövid távú szexkapcsolat pl. "Kavarás" az átlag csajként is sima ügy.

Elmész egy buliba, vagy Tinder, vagy fesztivál és fél órát álldogálsz kicsit nyomulósabb riba.. ncosabb tekintet és kész is az aznapi lovag.

és viszonylag jó pasikat is találsz így, tudom mert a saját szememmel látom.

szigorúan az ismeretlenül ismerkedés, a nőknek ezerszer jobban megy, ha nem egyfogú 120 kilós szörmedvény az illető.

Márpedig sok férfi megelégszik a dugással is ha sikeres benne. egyéjszakás kalandok stb... sokan azt vallják, hogy a kapcsolat baromság, túl kötött, túl nagy érzelmi és lelki sebeket okoz és ideje sincs rá sokunknak.

az általad említett komoly kapcsolt totál más téma, ne keverjük ezalá a kérdés alá.

2017. febr. 22. 17:41
 76/125 anonim ***** válasza:
20%

Szóval az a lényeg, hogy sok itt író férfinak átlagos, csúnyácska külsővel marha rosszul megy a csajozás. Állandó undok lekoptatás, (mert ti nők iszonyú kegyetlenséggel tudjátok ezt megtenni) felőrli a lelket és ilyenekből lesznek a frusztrált, prostihoz járó férfiak.

Sok férfi megelégedne pár apró sikerrel, nem visszautasítással, női érintéssel, egy csókkal stb... egy kis kalanddal.

Nőként mikor koptatnak le durván most őszintén? A pasik, ha nincs nőjük és kicsit bevannak nyomva egyből a farkuk után mennek. Kit érdekel itt a hosszú komoly kapcsolat...

Nőként ezt ezerszer könnyebben eléritek átlagos basic külsővel is.

2017. febr. 22. 17:47
 77/125 anonim ***** válasza:
54%
Képzelt, utasítottak vissza durván is nem egyszer. És? Túl kell lépni rajta, nem azon picsogni, hogy visszautasítottak. Értelme nincs azon nyávogni, ha valakinek nem jössz be. És ha valakinek nem jössz be, nem fog sem megcsókolni, sem megsimizni a buksidat, sem lefeküdni veled. Miért? Mert ha fizikai vonzalmat sem képes érezni irántad, akkor szerinted a csók milyen lenne? A szex milyen lenne? Elárulom, pocsék. Semmi értelme. Akkor meg az lenne a kínod, hogy mekkora qurva, hogy csak szexre használt téged...
2017. febr. 22. 18:36
 78/125 anonim ***** válasza:
22%

Te ismered egyáltalán a férfiakat?

Nekünk az egyéjszakás szex teljesen független az érzelmektől.

Ezek az "egypatronos" csajok, definíció szerint.

én is voltam már így csajjal. Egyszerűen áthívott filmezni. Nem kertelt, már film közben a gatyámba nyúlkált. Egyáltalán nem vonzott, totál átlag csaj volt... csak azért dugtam meg, mert férfi vagyok és jobban bántott volna, ha kihagyom :D

Aznap nem maszturbáltam... nagy cucc.

Nőként csak ennyi kell, írni egy rohadt üzenetet, ha nem nekem akkor a cimborám "elvállalja". Számtalan ilyen lányt ismerek. A külsőbeli hiányosságukat a mérhetetlen éhes puncijukkal kompenzálják.

Vagy fesztiválon rámtapadt egy szőke, kicsit málészájú amúgy fullos alakú csaj. Nem volt hozzá kedvem, több energia lett volna visszamenni a sátorba, mint amennyit ért a csaj. 5 percre rá haveromat fűzte... ő is koptatta, végül a harmadik amúgy totál jóképű srác elment vele berúgva.

Nehogy azt mondd nekem, hogy ez olyan kvantummechanika szigorlat nehézségű tárgy...

Itt a matekon van a hangsúly, 10/ hány pasi koptat le nőként és férfiként hány nő?

Ezen felesleges vitázni, ezek vasbeton tények.

2017. febr. 22. 18:46
 79/125 anonim ***** válasza:

Egyébként kipróbáltuk a cimborámmal egy fesztiválon a 10/10-es elemszámot.

Az volt a kísérlet, hogy egy nagyon egyszerű szöveggel kellett odamenni 10 értelmesnek tűnő jó nőhöz.

Cimborám pasi szemmel magas jóképűnek mondható, van stílusa, humora és jól megy neki a dolog.

Aznap este 10/10 lekoptatás volt.Pár meg csak szórakozott vele... Egyetlen kalandot se gyűjtött be!

Képzeljük el ugyan ezt úgy, hogy egy határozottan jó nő vagy jó stílussal és izgalmas kisugárzással...

Vajon 10/hány célszemély megy el veled? Akár a ToiToi mögé dugni...akár komolyabb dolgok...

2017. febr. 22. 18:53
 80/125 anonim ***** válasza:

Ja és azért barátom önbizalma is megingott kicsit 10 lekoptatás után... pedig őneki ez mindig jól ment, vagy 8-10 lánnyal volt már, és mindig volt valakije, sőt menyasszonya is volt 5 éves kapcsolatból.

Azt a hipotézist próbáltuk igazolni, hogy ha csak a külsővel megyünk oda, nem csak egy vonzalmak nélküli egypatronüs csaj... hát az nagyon kemény.

Ez abból a tényből adódik, hogy a férfiak ezerszer kanosabbak, a konnektort is megdugnák... így a mérce is jóval alacsonyabb külső tekintetében.

Ha számokra lefordítjuk, akkor biztosan szignifikáns eltérés van emiatt.

2017. febr. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!