Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?
Könnyen pofáznak a nők meg a jó kinézettel rendelkező , értékes férfiak.
Fogalmatok sincs, milyen az, ha kevesebbet érsz, mint a többi ember. Lehetetlen csajozni, ha nem vagy olyan értékes, mint a többi.:/
49.
Az fincsi, hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot. Mellesleg egyáltalán nem korrekt a nővel szemben. Ki tudja milyen betegségeket szedett őssze az illető a prostitól? Ezt meg majd szépen átadja a nőnek akarva, vagy akaratlanul...
#52:
Nem feltétlenül. Ha betarjták a biztonságos szex szabályait )szex gumival, nincs orál), akkor nem lehet baj.
#53:
Ezzel csak egyet érteni tudok. SOha, semmilyen körülmények között nem szabad (teljesen) őszinténak lenni a nővel, mert a későbbikeben visszavághat vele, pl egy veszekedés alkalmával. Ne adjunk fegyvert a nők kezébe önmagunk ellen!
Én ebből kivontam magam. Mindig úgy képzeltem, majd szépen lefogyok, szuper csaj leszek, és nekem is lesz végre barátom.
De egy nap betévedtem a felnőtt kapcsolatok kategóriába, és áldom a nemlétező istent. Nekem ebből nem kell semmi. Azt hittem, olyan kapcsolatok vannak, ahol az emberek őszinték. Nálam enélkül értelme sincs semminek. Erre kiderül, hogy a férfiak többsége utálja a nőket, csak személyzetnek kell meg bszni. Társnak? Olyan csak a filmekben van.
Nem tartottam magam kevesebbnek, amiért szűz vagyok, és soha nem érdekelt, hogy vannak olyan pasik, akiket nem érdekelt volna, hogy kövér vagyok, attól még belém élveztek volna - felemelő gondolat.
De most úgy gondolom, szerencsés vagyok. Inkább vagyok egyedül, mint egy - nevezzük nevén - bszótárssal. Nekem túl nagy stressz lenne kerülgetni valakit, aki csak azért akarna nőt, hogy legyen aki főz, beszáll a rezsibe, és bele lehet gcizni.
#23:07:
Ha lány vagy, könnyen beszélsz, nincs tennivalód, csak szelektálnod kell a jelentkezők közül.
Ha fiú vagy, biztos jóképű macsó vagy.:/
...én mindig is balfék voltam a nőkkel, elmentem lányhoz párszor, jó későn sajnos...
Azóta sokkal felszabadultabban nyomom, levetkőztem a lelki terheimet, jó mentoraim voltak, igazi bombázók okítottak :D
Már nincs szükségem rájuk, de nekem ez kellett, hogy beinduljon az önbizalom és az ismerkedés. Nyilván egy nőben manapság már a társat keresem, legyen jófej, hasonló érdeklődési kör, komoly életcélok, hasonló sportok, filmek, zene, nem csak egy üres burok... és persze kölcsönösen viseljük el a hülyeségeinket, amik persze nem pszichó féltékenység, vagy drama bitch személyiség. Sajnos volt abban jó sok részem korábban, és vallom, hogy inkább legyen egy férfi hosszabb ideig egyedül, mint levegye egy energiavámpír deprimált pi...csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!