Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Akik elítélik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?

Figyelt kérdés
láttam már pár kérdést ahol volt felháborodó nő illetve aggódó nő is hogy ne tegye meg ezt egy szűz srác! Ti miért ellenzitek? meg ha ellenzitek is pl miért nem segítetek annak a srácnak pl tanáccsal? ez érdekel

2016. júl. 31. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/125 anonim ***** válasza:
76%

Annyi a dolgunk....szerinted. Milyen kényelmes megközelítés, àm a valósâg nem ez. Nem csak arról van szó, hogy ha egy nő picit is nem úgy néz ki mint a modellek akkor ledagadtozzàk, hanem arról is, hogy ha nőként nincs kifejezetten szép arcod, akkor ugyanúgy tenni kell azért , hogy értelmes, normàlis pàrod legyen. Szóval nem kellenek a kifogâsok és a kamu dumák, mert a nőknek sem könnyebb, csak egy nagyon kis rétegnek.

Mellesleg egy szűz 20 èves pasi is be tud csajozni ha akar. Nem kell gazdagnak sem lennie, és izomhegynek sem kell lennie hozzà.

Ha x idő utàn sem megy, akkor magadba kellene nézni.

2016. aug. 4. 13:57
 32/125 anonim ***** válasza:
64%
Szar időszakban sem kell össze-vissza kefélni.Majd ha kapcsolatban is lesz egy szár időszak akkor ott is dug majd fűvel fával.Ez aztán a logika.Buliban csak kalandozni lehet hosszú távra nem igen lehet ott találni.Érdekes én szar időszakban nem kefélek minden jött ment csajjal.Inkább a kopaszokat nyaggatom. :D
2016. aug. 4. 14:40
 33/125 anonim ***** válasza:
29%

"Nem csak arról van szó, hogy ha egy nő picit is nem úgy néz ki mint a modellek akkor ledagadtozzàk, hanem arról is, hogy ha nőként nincs kifejezetten szép arcod, akkor ugyanúgy tenni kell azért , hogy értelmes, normàlis pàrod legyen. Szóval nem kellenek a kifogâsok és a kamu dumák, mert a nőknek sem könnyebb, csak egy nagyon kis rétegnek."

Már ne is haragudj, de te hol élsz?:D Vagy csak túl sok volt a sztori magazin?! Oké, hogy nektek nőknek 0 logikátok van, de ezen már csak mosolyogni tudok.:D

2016. aug. 4. 15:01
 34/125 anonim ***** válasza:
76%

33 Nem izgat min mosolyogsz vagy min nem. Tapasztaltam. Ennyi.

Ha valaki nincs kapcsolatban, akkor pedig szerintem alapvetően azt csinàl amit akar.

Èn sem mentem soha fizetős pasihoz, tehàt attól is ezt vàrtam el akivel kapcsolat volt alakulóban.

A prostizàs egy szint, amire normàlis , igényes, magàra kicsit is adó ember nem süllyed le. Ennyi.

A kérdező vèleményekre volt kívàncsi. Leírtam.

Egyébként pedig mindenki hoz rossz döntéseket . Bàrkivel előfordulhat, hogy a magàny eluralkodik rajta, és érintésre vàgyik, de nincs kapcsolata. Ez nem egyenlő azzal, hogy fizet 1-2 menetért egy qurvànak. Az csak a szexről szól, pénzért nyújtott szexuàlis szolgàltatàsról.

És nem arról beszélek amikor valaki sportot űz abból, hogy minden héten màssal fekszik össze évekig.

Vannak fokozatok: a prostizàs a legalja. Ha nem èrzed a különbségeket, akkor csak sajnàlni tudlak,mert nem lehetsz valami nagy IQ bajnok.

2016. aug. 4. 18:18
 35/125 anonim ***** válasza:
26%
32 Tanulj meg olvasni. Egy szót nem írtam össze- vissza kefèlésről.
2016. aug. 4. 18:19
 36/125 anonim ***** válasza:
23%
Szeretnél te akkora IQ-t, mint amivel szerénységem rendelkezik.:) Erre a firkálásra, amit te véleménynek hívsz, meg továbbra sincs affinitásom válaszolni, mert egy szemernyi reményt nem látok arra, hogy bármi eljut a tudatodig abból, amit írnék. Te csak éldegélj a kis rózsaszín ködben, és örülj, hogy egyel több lyuk van a lábad között, ennél jelenleg nem sok nagyobb privilégium van a világban. De mint írtam, a valóság a te véleményedtől fényévekre van.
2016. aug. 4. 20:46
 37/125 anonim ***** válasza:
10%
Apropó IQ bajnok, gondolom te azt hiszed, hogy a prostikat a szerencsétlen pasik látogatják elsősorban. Nos, el kell szomorítsalak, a prostik fő ügyfélköre a házasságukba belepossadt férjek, az üzletemberek, a politikusok, röviden olyan emberek, akik sokat utaznak és munkájukból kifolyólag kevés a szabadidejük. Beugranak egy körre egy fullos huszonéves csajhoz, leperkálnak 20-30 ezret és kefélnek egy hatalmasat. Pont magasról letojják, hogy a magadfajták mit gondolnak, ha akar, úgyis meghódítja bármelyik ilyen nőt a pénze segítségével, ja és természetesen az életben nem fogod megtudni, hogy örömlánynál volt. Ők se hülyék, még ha a nők nekik el is nézik.:)
2016. aug. 4. 21:03
 38/125 anonim ***** válasza:
52%
Tudok olvasni de azért kösz.
2016. aug. 4. 21:26
 39/125 anonim ***** válasza:
60%
Pénzzel csak fizetni tudsz, semmi màst. Hódítani azért, hogy önmagadért szeressenek , na az valami! Ennyit erről.
2016. aug. 4. 22:05
 40/125 anonim ***** válasza:
21%
Lényeg az hogy a nők szeretik ha küzdenek értük. A prostikért meg nem kel és ez a bajuk.Nekem a küzdésből csak az jön le hogy nem akar engem eléggé és csak szórakózik.Érdekes a menyasszonyomért nem kellett küzdenem.Csak önmagamat adtam és kialakult a szerelem.Amúgy egy férfi csak akkor küzd ha van értelme.De ehhez olyan nő kell.Nem pedig tucat k urva.
2016. aug. 5. 05:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!