Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?
Annyi a dolgunk....szerinted. Milyen kényelmes megközelítés, àm a valósâg nem ez. Nem csak arról van szó, hogy ha egy nő picit is nem úgy néz ki mint a modellek akkor ledagadtozzàk, hanem arról is, hogy ha nőként nincs kifejezetten szép arcod, akkor ugyanúgy tenni kell azért , hogy értelmes, normàlis pàrod legyen. Szóval nem kellenek a kifogâsok és a kamu dumák, mert a nőknek sem könnyebb, csak egy nagyon kis rétegnek.
Mellesleg egy szűz 20 èves pasi is be tud csajozni ha akar. Nem kell gazdagnak sem lennie, és izomhegynek sem kell lennie hozzà.
Ha x idő utàn sem megy, akkor magadba kellene nézni.
"Nem csak arról van szó, hogy ha egy nő picit is nem úgy néz ki mint a modellek akkor ledagadtozzàk, hanem arról is, hogy ha nőként nincs kifejezetten szép arcod, akkor ugyanúgy tenni kell azért , hogy értelmes, normàlis pàrod legyen. Szóval nem kellenek a kifogâsok és a kamu dumák, mert a nőknek sem könnyebb, csak egy nagyon kis rétegnek."
Már ne is haragudj, de te hol élsz?:D Vagy csak túl sok volt a sztori magazin?! Oké, hogy nektek nőknek 0 logikátok van, de ezen már csak mosolyogni tudok.:D
33 Nem izgat min mosolyogsz vagy min nem. Tapasztaltam. Ennyi.
Ha valaki nincs kapcsolatban, akkor pedig szerintem alapvetően azt csinàl amit akar.
Èn sem mentem soha fizetős pasihoz, tehàt attól is ezt vàrtam el akivel kapcsolat volt alakulóban.
A prostizàs egy szint, amire normàlis , igényes, magàra kicsit is adó ember nem süllyed le. Ennyi.
A kérdező vèleményekre volt kívàncsi. Leírtam.
Egyébként pedig mindenki hoz rossz döntéseket . Bàrkivel előfordulhat, hogy a magàny eluralkodik rajta, és érintésre vàgyik, de nincs kapcsolata. Ez nem egyenlő azzal, hogy fizet 1-2 menetért egy qurvànak. Az csak a szexről szól, pénzért nyújtott szexuàlis szolgàltatàsról.
És nem arról beszélek amikor valaki sportot űz abból, hogy minden héten màssal fekszik össze évekig.
Vannak fokozatok: a prostizàs a legalja. Ha nem èrzed a különbségeket, akkor csak sajnàlni tudlak,mert nem lehetsz valami nagy IQ bajnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!