Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Akik elítélik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?

Figyelt kérdés
láttam már pár kérdést ahol volt felháborodó nő illetve aggódó nő is hogy ne tegye meg ezt egy szűz srác! Ti miért ellenzitek? meg ha ellenzitek is pl miért nem segítetek annak a srácnak pl tanáccsal? ez érdekel

2016. júl. 31. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
85%

Amikor hódításról írtam én sem arra gondoltam, hogy a pasiknak futni kell olyan nők után akik kéretik magukat és csak szórakoznak:)

Nálunk sem így voltak a dolgok, mindketten önmagunkat adtuk a férjemmel és egymásba szerettünk, ennyi. De pl ő sem ment prostihoz, csak mert szűz volt. Ő férfiként gondolja azt , hogy bottal nem piszkálná meg a fizetős csajokat, ahogy azokat sem akik ingyen kefélnek fűvel fával. Ennél igényesebb na!

2016. aug. 5. 09:04
 42/125 anonim ***** válasza:
91%
Én azért ellenzem mert az első akinek "oda adja magát" azt szeresse. Olyan mint a nőknél, mert a szex sokkal jobb ha érzelemből szexel valaki.
2016. aug. 11. 15:53
 43/125 anonim ***** válasza:
23%
Nem ítélem el, csak nem fogok vele járni. Ha nagyon engem akart volna, akkor megvárt volna, de ő csak dugni akart.
2016. aug. 11. 16:12
 44/125 anonim ***** válasza:
76%

42

Én pl azt sem ítélem el, ha valaki vágyik kalandokra/szexkapcsolatra, de egyszerűen igénytelennek tartom aki ezt fizetős egyénnel intézi el, akit aznap mégvagy 8-an megdugtak. Bottal nem piszkálnék meg ilyen pasit. Volt olyan, hogy annak idején ismerkedésnél derült ki számomra, hogy az adott pasi prostival vesztette el a szüzességét. Megmondom őszintén csalódtam, kiábrándító volt. Nem folytattam vele a dolgot.

Az meg nem igazán reális, hogy a nem fizetős csajok ugyanannyit dugnak naponta, csak ingyen teszik. Akinek rendes élete van, pl dolgozik a nap nagy részében, mégis mikor tenné? Ideje nem lenne rá.

2016. aug. 11. 20:46
 45/125 anonim ***** válasza:
22%
Már reggel megy az álszentkedés...
2016. aug. 12. 07:19
 46/125 anonim ***** válasza:
85%
Férfiként én se értek egyet azzal, hogy valaki prostival veszítse el, mert az nem old meg túl sok mindent. Ugyanúgy nem fog tudni felszedni valakit utána, ugyanúgy kommuniációja a béka segge alatt lesz. Nem fog hirtelen viccesebb dolgokat mondani, mert szexelt. Nem lesz a személyisége érdekesebb attól, hogy lefeküdt valakivel. Utána ugyan az lesz a problémája, mint a prosti előtt: nem fog tudni csajozni, felszedni senkit utána se, mert csak rövidutat választ. Ez olyan mintha kitörne az ablak az autón és ahelyett, hogy kicserélnéd, fóliával lefeded a lyukat. Maximum ideiglenes megoldás. Számomra a prostival elvesztett szüzesség azt jezi, hogy feladta. Én is úgy 23 évesen vesztettem el, megtehettem volna, hogy prostizzak, de inkább fejlesztettem magam, és szépen lassan sikerem lett, most meg nincs problémám a becsajozással.
2016. szept. 15. 17:44
 47/125 anonim ***** válasza:
49%
Fú, ahogy elnézem elkéstem, a kérdés már ki lett tárgyalva! :D
2016. okt. 19. 08:00
 48/125 anonim ***** válasza:
49%

Tudom, hogy jó esetben a prosti ápolt és tiszta de rengeteg férfival lefekszik ezáltal minden betegséget összeszedhet (még ha gumit is használnak)

Szóval engem ebbe zavar, hogy ha összejönnék egy pasival akiről ez kiderülne... hát nem tapsolnék örömömbe, az biztos

Tanáccsak meg mindenki láthatja el az embert, nem kell ahhoz prostituálthoz menni. Én is segítettem barátnőmnek amikor ő még szűz volt. Elmondtam, hogy mikor hogyan és ennyi. Máskülönben meg nekem volt már szűz párom és az összes férfi közül vele volt a legjobb

2016. nov. 8. 06:22
 49/125 anonim ***** válasza:
26%

Az itteni szűzeket megtanítjuk, hogy nem szabad elmondani, úgyhogy 90%-ban nem fogjátok megtudni :)

Nem vagyunk ám olyan hülyék, mi férfiak...

Nagyon is jó megoldás, hogy pszichológiai terhet oldja. Nem ideiglenesen, hanem végleges gyógymódként.

Sokakat ismerek akik így oldották meg még annak idején, azóta lett barátnőjük, és sose mondták el. Vannak kedves apukák is köztük.

2016. nov. 8. 20:05
 50/125 anonim ***** válasza:
60%

Régebbi időkben teljesen megszokott volt hogy a fiatal fiút az apja vitte el a helyi bordélyba szűztelenítésre,ez egyfajta felnőttségi beavatás is volt..Nem volt "ciki" ,nem lázadoztak a nők ez ellen.

Nem is volt ennyi frusztrált férfi 20 -on éves korban,aki már annyira remeg a 3.14náért hogy éppen ezért nem kap ,mert ez látszik rajta.

2016. nov. 8. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!