Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akik elítélik hogy egy szűz srác prostival feküdjön le! Miért ellenzitek? Mi az oka?
Nem. Azért, mert egy nőnek nagy kockázat a szex. Egy sokkal erősebb emberrel lefeküdni - ahhoz bizalom kell. Ráadásul nincs 100%-os védekezés - ki akar egy hímringyótól teherbe esni?
A nőknek ugyanaolyan fontos a szex. Sőt, inkább emberfüggő, mint nemfüggő. De használd csak a tévképzeteidet a qrvázás kimagyarázására. Csak szánalmasabb minden válasz.
Tessék, amit sokan a hlye válaszolók közül nem mernek megtenni, én megteszem:
Ez vagyok én... egy hlye, isten háta mögötti lepra telepen lakom. Az egyetlen oka a maradásomnak az, hogy ház van a kibszott fejem felett, ami többnyire ha úgy vesszük, az enyém marad (eladni fix, hogy soha nem fogom engedni)..
Tiszaföldvári vagyok.. Jász-Nagykun Szolnok megye... itt nincs semmi normális dolog, normális emberek.
Soha nem voltam az a kimozdulós, ismerkedős típusú srác. De igazából ezek azon benyomások összességei, amik az életembe értek.
Valamilyen szinten, én sokáig rettegtem a nőktől.
Valahol szerintem megérthető hogy miért.
De mivel képet vállalok, ezért eme információt csak max privátban osztom meg.
Semmiféle rendőrségi ügyet nem akarok utólag. Bár.. igazából tök mindegy, mert nem lenne. (Nem rólam van szó, hogy én tettem volna bármit is, 4 éves koromba történt az eset).
De lényeg továbbra is: sosem akart ismerkedni velem egyetlen lány sem. Szerettem volna próbálkozni, de mindig is kinevettek, ócsároltak.
És most nem kell jönni azzal, hogy sportoljál, meg fszom tudja mik.. mert engem ne szeressen senki a külsőmért. Már mint szeressen, de ne kigyúrt, duzzadt izmokat lásson már csak bennem és azt szeresse.
Engem elítélhetnek, hogy miért mentem prostihoz.
Mert nem volt választásom! Én nem tehetem meg azt, mint a nők 90%-a, hogy válogatok a fenébe is, hogy melyik nőneművel akarok összejönni.
Ez nem rajtam áll.
Most hogy képet vállalok, szerintem az itt lévő nők 80%-a minimum jót nevet rajtam. És nem azért, mert prostiztam, hanem mert nem érek fel az egocentrikus "felelj meg az ízlésemnek" típusú pasijaikhoz.
Öreg, komolyan, veled semmi gond nincs külsőre. Őszintén, nem vagy egy Ryan Gosling mondjuk, de pont olyan pasi vagy akinek HA LENNE önbizalma, szerintem simán lenne nője.
Környezetemből tudnék egy nyúlfogú nálad sokkal gázabb alacsony srácot mondani, akinek kimondottan jó nője van, már 4. éve. Csak mert akkora pofája van mint a ház, és nem tudom igazából mire... de mégis bejön a lánynak. Pedig értelmiségi csaj.
Ez csak annyit jelent, hogy a fejünkben kialakult kép magunkról csak egy vízió. Ha valahogy eltudod adni, akkor eladod és kész.
Amit tanácsolnék, nekem ez segített. MERJ lépni. Bármit de lépj! Miért vagy röghöz kötve? Miért gondolod, hogy egy falumelletti lukban kéne élned?
Gyere el Bp-re kalandozni, igyunk meg egy sört. Néznél melókat, ajánlanék 1-2 olyan lakásos lányt, akik megtanítanak minden jóra :D én is így vesztettem el a szüzességemet anno... azóta sokkal nyugisabb vagyok a nők terén, már merek kommunikálni. Merek lépni!
Nem mellesleg én is otthagytam a szakmámat és váltottam. Feljöttem Bp-re... elkezdtem élni, felnőttként.
Szóval a lényeg, a férfi-női szemeimmel azt mondom, semmi gáz nincs veled, ilyen búrával lazán lehet barátnőd. Nekem Tom Green jutott eszembe :D ő szénné csajozza magát kb a humorával.
Egyébként még annyi, hogy én 55 kiló voltam és 180 centi, hófehér bőrrel megáldva. Mint egy kicseszett halott csontváz...
Szerinted mennyi esélyem volt a csajoknál?
Aztán elkezdtem sportolni (nem gyúrás), + vettem egy fekvenyomó padot is olcsón.
Egy éve tolom már, és most 66 kiló vagyok. Nem a duzzadó izmok itt a lényeg...hanem hogy kezdek végre férfias alakot ölteni, belenézek a tükörbe és azt mondom, hogy na végre nem egy 12 éves kiskamasz teste meret vissza rám.
Csak az önbizalomnak tesz jót, az önbizalmat pedig kiszagolják a csajok, mint malac a szarvasgombát. Ha nincs akkor halálra vagy ítélve... de minél több vagy, annál jobban bejössz nekik. Csak utána jön a belső!
Ne szeressen senki a külsődért... pedig ez lesz. Mármint nem CSAK a külsőd miatt.
Sokkal jobb lenne, ha nem harcolnánk. Mert igazából megértenénk egymást.
Én is túlkoros szűz vagyok, igaz nő. De pontosan tudom, hogy mit mondasz a külsővel. Mindig kövér voltam. Nemcsak pufi, meg amiket itt belinkelnek. Olyan az orvosok mindig beszólnak, hogy meghalok kövér. Konkrétan láthatatlan vagyok.
Engem is kiakaszt a külsőség, valahogy megalázónak tartom, hogy amint lefogyok, észre fognak venni, csak egy kerek húsdarab miatt, ami a seggem.
Aztán az is lehet, hogy annyira lógni fog a bőröm, hogy undorodni fogok magamtól. Akkor meg senkinek nem engedem, hogy hozzám érjen.
Próbáltál valamit sportolni?
Az egészséged miatt is fontos lenne. Csak apró lépésekben. Vegyél egy aktivitásmérős okoskarkötőt (Xiaomi Mi Band 2) 9000 ft... én vettem egyet még mikor elkezdtem sportolni és a grafikonokon először látszott, hogy mennyire rohadtul nem mozgok semmit. Azóta tudatosan figyelek rá, kell napi 8-10000 lépés legalább.
Nekem van több ismerősöm akinek sikerült lefogynia tényleg kövérek voltak általánosban, most ezerszer jobban néznek ki. Más lett a belső is emiatt, sokkal vidámabbak, határozottabbak. Ez a két dolog ami megváltoztatható egy emberen kemény munkával:
A nyeszlett csontváz külső
vagy a kövérség.
A lógó bőr már ezredrangú probléma, ráadásul orvosolható is. Láttam a bőrét annak a kövér lánynak, és engem pasiként totál nem zavarna, viszont nagyon szépen lefogyott, előjöttek az arcvonásai... és ami a legfontosabb, sokkal vidámabbnak és egészségesebbnek tűnik.
Ja és még annyi, van egy kb 155 centi magas barátom az, teljesen úgy néz ki mint egy gnóm. Talán törpe is, bár pont annyival magasabb egy törpénél, hogy már zavaró legyen.
Viszont tudjátok mi a helyzet vele? Az, hogy én őt sohasem láttam picsogni, vagy rosszkedvűnek lenni. Mindig van egy jó dumája amit odalök és nevetünk egyet.
A helyzete 1000.000x rosszabb nálatok, hiszen a magasságát nem tudja megváltoztatni, hiába sportol ugyan olyan gnómtestű quasimodo marad. Már bocs képlinkelő srác, de tudod mitnem adna ha ő így nézne ki mint te?
Ez a srác nem picsogott soha, cserébe ő az elméjét műveli. Minden idejét tanulásra fordítja, és baromi sokra fogja vinni, mert napi 14 órában csak pellengérezi az eszét. Két egyetemet is megcsinált már, szóval marha jó állása lesz.
Még azt is megmerem kockáztatni, ha jó állása lesz, karrierje 30 évesen (most kb 23 a srác) akkor a humorával szerintem lesz nője. Ő megcsinálja, meglátjátok.
# 112-es, aki képet mutatott
Told le a hajad 12 milisre, hidd el jobban állna.
21/N
Képes srác, aki Tom Greenre hasonlít:
Növessz nagyobb szakállat kicsit... Vegyél fel egy ilyen szemüveget, vágasd le a hajad normálisra, meg öltözz ingbe, zakóba.
Tom Green látod tud retard is lenne, meg tud jól kinézni
Képet megosztó válaszoló: A lehető legőszintébben mondom nőként, hogy semmi egetverő probléma nincs veled. :) A hajaddal csinálj valamit, vágasd kb 2 centisre, mert így..."kimondom", egyrészt nem előnyös, másrészt számomra ápolatlan hatást kelt. Én a helyedben borostát is növesztenék.
Szedj fel magadra egy kis önbizalmat, mert semmi okod nincs arra, hogy csúnyákat gondolj magadról. Nem tudom elképzelni , hogy eddig milyen lányoknál próbálkoztál, de lehet tudni se akarom, mert elhánynám magam. Csak arra tudok gondolni, hogy valami nagyon beképzelt plázacicáknál, nőknél próbálkozhattál akik sokat képzelnek magukról. De ha mégsem így volt, attól hogy feladod a próbálkozást, még nem lesz barátnőd. Ha félsz tessék interneten ismerkedni. Találkoztam már olyan pasival akinél pl helyesebb vagy simán, de az a pasi egyszerűen paraszt volt, és ezért nem lett több a dologból. Lesznek olyan hölgyek akikkel kölcsönös lesz a vonzalmad, csak tenni kell érte, hogy megtaláljátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!