Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
 81/109 anonim ***** válasza:
Senkinek nincs szüksége egy önjelölt kiskirályra, aki azt is elvárja, hogy anyáskodjanak vele. A vezető szerepet és a tiszteletet ki kell érdemelni. Gazdi akarsz lenni? A háziállatok nem gondoskodnak magukról, nemhogy rólad. Legyen cseléd? A cselédek nem ingyen dolgoznak. Egy földesúr sem a semmiért fogadta el az adót és a robotot. Ha a nép azt látja, hogy csak ballaszt, felkelés lesz a vége.
2016. márc. 1. 20:24
 82/109 A kérdező kommentje:

Nos a Nőket befolyásoló problémák a következők:Önértékelési kényszer

Szépségmánia

Különlegességmánia

Társkényszer,biztonságmánia stb stb sorolhatnám itt a problémákat de kicsit elkanyarodtunk már:)

2016. márc. 1. 20:35
 83/109 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted minden férfi (legfőképpen TE!) TÖKÉLETES!

És minden nőnek csak hibái vannak. Akkor ha ez így van, miért akar a normális férfi nőt?

2016. márc. 1. 20:49
 84/109 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy ezek a problémák a kezdetektől el van ültetve a fejetekben.Nem mondtam magamról hogy tökéletes vagyok de mondhatsz nyugodtan férfiproblémákat meghallgatom:)
2016. márc. 1. 20:55
 85/109 anonim ***** válasza:
100%

az a pár szavas válasz volt a kifejtése a gondolataidnak? lol

semmi érv, semmi magyarázat, csak a nőknek ez a dolga, a férfiaknak meg az. az őskorban így volt? 2016 van bameg. :'DDDD milyen begyöpösödött lehetsz, meg a családod is, barátaid. falun laksz egyébként?

az őskorban le kellett vadászni amit ettél. nyilvánvaló, hogy a férfi feladata volt, mivel sokkal erősebb mint a nő. akkor volt értelme annak, hogy hogy lettek felosztva a feladatok. az átlagéletkor így is 20 év volt. :D ma már eléggé más a világ, csak egyesek nem tudnak alkalmazkodni. (vagy mondjuk úgy, hogy evolúciós szempontból selejtek?) nem értem, hogy egyesek hogy gondolhatják, hogy az ami régen volt, az ma is működik. vagy egyáltalán kellene hogy működjön. szerinted pl a régi oktatási rendszernek lenne értelme most? annak lenne értelme, hogy kiküljük a férfiakat a földre dolgozni, mert régen azt csinálták? végtelen ilyet lehetne írni, és a legtöbbre valószínűleg, ha van egy kis eszed, akkor nem-mel válaszolsz.

az a baj, hogy semmilyen logikus érve nincs az ilyen embereknek, mint te. csak hogy ekkor meg akkor ez volt. és? ezzel megmagyaráztál bármit is? szerintetek ez egy valós érv? az a baj, hogy az ilyenekkel nem is lehet vitatkozni, mert nem mond semmi használhatót, csak ugyanazt hajtogatja, próbál magasabbrendűnek tűnni az okoskodással, a nevetgélésével (pl ez a jólneveltség kérdése, mert azt mondta rád hogy f-fej, és? ha nem bírod elviselni más emberek szavait, akkor ne menj emberek közé. szavakon megsértődni gyerekes dolog. a csúnya szavaknak pedig jelentősége van, súlya, ha azt jól használja az ember.)

ilyen abszolút butaságokat meg ne mondj már, hogy kell hogy legyen egy férfi, akire a nő támaszkodhat és hasonlók. elég sok egyedülálló nő van, akik nem nyomorogva élnek, sőt. meg hogy a nők nem tudnak magabiztosak, határozottak stb lenni? hol éltek? komolyan csak akkor elképzelhető, hogy valaki ezt komolyan gondolja, ha egész életét egy kis faluban éli le a külvilágtól elzárva, internet, tv, könyv stb nélkül.

egyébként férfiak nélkül sokkal békésebb világban élnénk. nem a nők háborúznak, nem a nők általában az elvetemült pszichpaták ésatöbbi. a !!->buta<-!!(nem minden!!) férfinél nincs rosszabb. éppen ezért, mert a férfiak állandóan dominálni akarnak, agresszivak, erőszakosak. a buta nő legalább elvan magában.

ez ahogy csak osztasz mindenkit, hogy mindenki milyen hülye, irigy, savanyú a szőlő, ez mind ebből fakad.

2016. márc. 1. 21:01
 86/109 anonim ***** válasza:

85-ös! Pontosan.

Egyetértek.

De hiába fejtetted ki neki ilyen szépen, annyira sötét, hogy nem jut el semmi a tudatáig. Csak a saját "igazát" ismételgeti.

Erről meg a hülyeségeiről eszembe jutott Rousseau!

Kérdező biztos szimpatizálna vele.

Rousseau-i szentimentalizmusra vágyik. Ő is azt vallotta, hogy " vissza a vadonba" a természetes természetbe. Ugye kérdező milyen jó volt régen a vadonban.

Szerinted az ősembereknek jó volt?

Azért küzdöttek, hogy túléljék a napot. Ma meg már ugye van minden, kényelem, és nem kell egymással marakodni az ételért. Egy nő is képes eltartani magát, sőt rengeteg egedülálló anya van a világon, akiket a férfi elhagy, stb, de mégis az anya magára vállalja a férfi szerepet.

Akkor meg miről beszélünk?

Menj vissza az őskorba és döngesd a melledet. Talán 1 percet kibírsz anélkül, hogy ne üssenek agyon!

2016. márc. 1. 21:16
 87/109 A kérdező kommentje:
Na mi ez a nagy kirohanás csak az jajveszékel akinek a háza ég.Biztos magatokra ismertetek a problémákban ,legalább felvilágosítottalak bennetek de lehet csak szembe nézni kellett volna nézni a tükörrel.Nem tehetek róla hogy sok nőt csak a szándéka vezérli:Pénzmánia,Biztonságmánia,Házasságmánia de még sorolhatnám de látom most szembesültök ezekkel a problémákkal.Nem vagyok begyöpösödve sem én sem a családom ,de látom hogy nagyon szúrja a szemeteket amiket itt felvázoltam nem csoda a nagy kirohanás.Látom azért biztos te elég nehéz körülmények közt élhetsz csak tüskéket növesztesz.Nem tudom miért baj ha másodrangúnak vagy titulálva nem bírod elviselni látom.Elég alacsony vélemény nyilvánítást vettem észre a mondanivalódban.Hebegés habogásból nem nagyon lehet építkezni.Te egy ilyen ultraegoizmussal lehetsz felruházva biztos különlegesnek érzed magad de csak egy vagy a sok közül.Nem kell itt növeszteni a sárkányfejedet ha nem tetszik valami nem kell ide irkálni.
2016. márc. 1. 22:01
 88/109 anonim ***** válasza:
loooooool
2016. márc. 1. 22:18
 89/109 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég... :D Szavakat nem találok...

#85 #86 Zseniálisak vagytok! Komolyan mondom!

Te meg kérdező, amint valaki nem ért egyet és érvelni próbál neked, megértetni a saját álláspontját egyből jajveszékelésnek titulálod..meg ég a ház, meg magunkra ismertünk..

Kedves kérdező..mi a probléma? Magadra ismertél a fentebb felvázolt szituációban? Ezért hebegsz habogsz? Ezért nem vagy képes leírni egy értelmes mondatot?

2016. márc. 1. 22:23
 90/109 A kérdező kommentje:
76%-os te látom sosem adod fel.Olyan vagy mint a napos kiscsibe:D.Lehet nem elég izgalmas a párod:)Nincs semmi problémám ti hisztiztek itt nekem:)csak a valóságot mutattam be:)Tehát Hölgyeim:Tessék kicsit önismeretet tartani elfogadni hogy nem minden pasit lehet olyanná formálni amilyenné szeretnétek hiába hiszitek azt:)
2016. márc. 2. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!