Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 A kérdező kommentje:
:D:D mihelyst kiteszek egy kérdést robban a bomba:D.Te szerintem imádsz engem egy rajongom veszett el benned:D Köszönöm jól vagyok minden rendbe van velem amiket meg ide nyögtél sajnos azokkal mellélőtél:D Az én gépemen te csak a másodpilóta szerepét töltheted be értsd már meg mert a kapitány én vagyok:D:D
2016. márc. 3. 18:20
 102/109 anonim ***** válasza:

:) Persze, rajongok érted. El is hagyom a páromat miattad! Aztán megkereslek.

Neked senki sem lesz az elsőpilótád.

Én meg sem a másod, sem az ötöd nem lennék ha akarnád sem.

Kösz, de a lehetőséget átadom másnak. :)

2016. márc. 4. 11:58
 103/109 A kérdező kommentje:
Na ne csináld már tudom.hogy imádnád:D Nincs olyan ,hogy első pilóta csak kapitány van:D Ezért nem való nektek az irányítás abból csak a baj lesz:D És ki mondta ,hogy hagyd el a párodat? Nem kell tudnia annak arról ,hogy mi randizunk:D:D
2016. márc. 4. 12:26
 104/109 anonim ***** válasza:
Álmodozz csak!!
2016. márc. 4. 14:44
 105/109 A kérdező kommentje:
Rólad álmodozom minden egyes éjszakán,ahogy ülsz mellettem a pilótafülkében és meg akarod markolni a botkormányomat, a kezecskéid közé akarod venni az irányítást de nem teheted mert a párod a másodosztályon utazik:D:D Átkapcsolhatnék robotpilótára de nem teszem mert egy Jó Kapitány határozott,magabiztos,és az irányítás a kezében van:D Úgyhogy kis kadétom öveket bekapcsolni mert nemsokára landolunk:D
2016. márc. 4. 14:57
 106/109 anonim ***** válasza:
Most megyek és kidobom a vacsorámat, az ebédemtől meg megszabadulok a wc-ben. Köszi. Fogyókúrának jó leszel. ha egyszer szükségem lesz rá, erre fogok gondolni!
2016. márc. 4. 15:00
 107/109 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan dobj egy privit.Fogyókúrába is tudok segíteni és akkor nem kell úgy kinézned mint egy jól lakott pandamaci:D Gondolok rád tudom te is rám:)
2016. márc. 4. 15:06
 108/109 anonim ***** válasza:

:D Hahaha. Szeretnéd te ha ilyen testalkatú barátnőd lenne, mint én.

De nyílván nem lesz soha még csak hasonló sem. :)

2016. márc. 4. 16:15
 109/109 A kérdező kommentje:
Jaj de elégedett valaki itt magával:D Miért vagy olyan negatív csak segíteni akarok,hogy szalonképes legyél:D Ahhoz ,hogy az ölembe csücsülhessél sokat kell még dolgoznod magadon:D Nekem nem kell vakolatot fel tennem mint neked:D De sminktanácsot is tudok adni:D
2016. márc. 4. 17:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!