Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 A kérdező kommentje:
Ugyan már melyik nő keres jobban ma Magyarországon egy férfinél ,maximum az aki megváltja a jegyét Dubaiba:).Nem vagyok provokátor csak feltettem egy kérdést:)
2016. márc. 1. 17:10
 12/109 anonim ***** válasza:
9%
#1: A párkapcsolatok, amelyek tönkre vágódnak, általában a nőknek köszönhető, hiszen rádöbbennek, hogy egy párkapcsolat bizony két emberről szól, s nem kizárólag körülöttük forog a világ. Ha nem úgy zötyög a szekér, ahogy azt ők az előzetesen támasztott ideálhoz méricskélve megszállottan elvárják, akkor kefélnek félre, és természetesen ez is a férfi hibája, hiszen nem figyelt oda eléggé a barátnőjére. Például vajon miért is szoktak nagy általánosságban a nők hamarabb beújítani szakítás után, mint a férfiak... vajon miért. Vajon miért is tartanak titkon egy tartalékjátékost a nők, aki parancsszóra azonnal ugrana, miközben még javában dúl a láwcsi a párkapcsolatukban... vajon miért.
2016. márc. 1. 17:11
 13/109 anonim ***** válasza:
4%
Bocs, az #1-est nem tudom, miért írtam. Nem neked szól. Ja tudom már, mert először neked akartam írni, aztán kitöröltem. Végül is csak annyiról szólt volna a fáma, hogy titeket mégis inkább a gatya tartalma érdekel előbb, mint a koponyáé. :P
2016. márc. 1. 17:13
 14/109 A kérdező kommentje:
Hát öregem ezt szépen megfogalmaztad:)
2016. márc. 1. 17:15
 15/109 anonim ***** válasza:
71%

"Ugyan már melyik nő keres jobban ma Magyarországon egy férfinél "

Sokan. Tudod, diplomával lehet jól keresni.

Sógornőm például többet keres, mint a férje, és sok példa van még az ismeretségi körömben. Én is többet keresek a barátomnál. Én informatikus vagyok, ő építész.

2016. márc. 1. 17:15
 16/109 anonim ***** válasza:
86%

Melyik nő keres ma jobban egy férfinál?! Most ezt komolyan kérded? Elmondjam neked a mérnök fizumat? Annál nagyon sokan keresnek szarabbul, ebben egészen biztos vagyok..

Hálisten az én párom nem ilyen fszkalap, mint te..

2016. márc. 1. 17:16
 17/109 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a nők csak 70ezerért takarítanának, a férfiak meg milliós fizut hoznának haza mert ők atomfizikusok is lehettek..
2016. márc. 1. 17:17
 18/109 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy csak úgy süt a nők lenézése a szavaidból. Nagy sikered lehet a nők körében. :)
2016. márc. 1. 17:18
 19/109 A kérdező kommentje:
Mi ez a szurka piszka nem értem hölgyeim.Magatokra ismertetek a kérdésbe.Támadtok mint egy felbőszült oroszlán:)
2016. márc. 1. 17:20
 20/109 anonim ***** válasza:
96%

#17: "Mintha a nők csak 70ezerért takarítanának"

A kérdezővel nyilván tanult nő nem áll szóba, ezért ilyen rétegből szerzi a tapasztalatait.

2016. márc. 1. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!