Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy lánynak sok fiú haverja, ha kapcsolatban van?
Fiús lány vagyok, mindig sok fiú haverom volt. Sokukkal együtt nőttem fel, de nem történt egyikkel sem semmi. Jelenlegi párom nehezen tudja ezt a jelenséget elfogadni,hogy lényegében csak fiú társaságom van. (Lányokban barátnőkben mindig csalódtam )
Vélemény ?
Meg hát.
Vagyis igen, bele. A közepébe.
Megértem a helyzetedet, nekem is sok fiúhaverom van, a barátomnak el is tartott egy ideig mire megbarátkozott a helyzettel. Főleg hogy egyik exével kapcsolatban elég nagyot csalódott, így sokáig nem mert bennem teljesen megbízni. De tényleg nem szabad úgy hozzáállni, hogy ez van, ezt kell szeretnie.
Én először is elmondtam neki mindent. Kérdés nélkül meséltem neki, hogy ha kihívtak valamerre a haverok, kivel megyek, merre megyek. Meséltem neki a közelebbi haverokról, hogy ki milyen, egyébként mennyire jófejek, és hogy természetesen egyik sem az esetem, hogy 'tesóként' nézek rájuk. Meg persze hogy ő 100x jobb pasi akármelyiküknél :) Aztán ha úgy alakult, hogy barátom is ráért, meg volt hozzá kedve, akkor őt is vittem magammal, hogy személyesen is megismerhesse a többieket. És persze igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, hogy lehetőleg ne vegyen el a bandázás a kettesben töltött időből. Sőt olyan is volt nem egyszer, hogy lemondtam 1-1 haveri talit a kedvéért, hogy érezze, mennyire fontos nekem. Aztán végül is ez lassan 4 év után úgy tűnik, bevált. Most már nyoma sincs féltékenységnek, akkor se ha egy új tag jön, teljesen a helyén kezeli a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!