Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják egyesek a szerelemmel kapcsolatban kérdező
12-13 éveseknek, hogy menjél vissza, szállj vissza a
földre, ne nézd már magad nagy lánynak/fiúnak,
babázzál/autókázzál még egy kicsit, és 4 év múlva
gyere vissza?
12-13 évesen még lövésük sincs, mi a szerelem, viszont másolják a divatot, menőznek a szüzesség elvesztésével, ami teljesen abnormális. Ilyen korban az én időmben (nem volt olyan régen, de néha úgy érzem) még JÁTSZOTTUNK, szórakoztunk, nem keféltünk! Most sem érettebbek a gyerekek, csak azt hiszik.
2012. júl. 10. 20:00
Egyetértek és most épp barátnőt keresek, ilyen korbeli írhatna. :P
Egyébként meg a szerelem nem korhoz kötött és kész, én mindig azt mondom, hogy nem a kor számít, hanem az érzelmek!
2012. júl. 10. 20:00
3/18 A kérdező kommentje:
Első, most mondom, hogy nem a azokra a dolgokra gondolok. Az szerintem is elítélendő, de viszont, azt nem tudom, miért kell bántani, aki csak szerelmes, és nem gondol semmi ilyennre -.-"
Adom a kérdező véleményét! De sajnos az 1. válaszolónak részben igaza van, mert az én korosztályomban ( most megyek 9.-be, 14 évesekre gondolok most) is vannak olyan éretlen fiúk, sőt még lányok is,akik tényleg nem tudják mi az a szerelem. Ez egyénfüggő, ki hogy érik, nem szabad általánosítani.
És meg egyszer igazat kell adjak az első válaszolónak, hogy azért 14 évesen nem szűznek lenni szerintem gáz. Bár lehet csak én vagyok ilyen :| Bár ne is babázzon, autókázzon.
14 vagyok, remélem találok majd vmi érett normális srácot a közeljövőben, de nem fogom megd*gatni magam . xD
14/L. :D
2012. júl. 10. 20:04
Nem ismétlem magam túl gyakran, de most megteszem: lövésük sincs róla, mi az. Azt hiszed, én nem gondoltam így, mikor kissrác voltam? Dehogynem! Aztán eltelt pár és, jött szerelem, és rájöttem, milyen nevetséges volt annak nevezni korábban a gyerekszerelmet. (Jé, erre külön kifejezés is van! Vajon miért...?)
2012. júl. 10. 20:06
6/18 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mondom, szerintem is igaza van az 1., 2., és a 3.-nak is :) De van olyan 13 éves, aki nem arra gondol, ha valakibe szerelmes lesz. De azt is szomorúan tapasztalom, hogy igen, sajnos olyanok is vannak akik igen :( De azért a kivételnek járna tisztelet :/
őket senki nem bántja.
amikor valaki hülyeséget kérdez, akkor szokták így elküldeni a fiatalokat.
2012. júl. 10. 20:08
8/18 A kérdező kommentje:
nem véletlen rendes a neved :) de csak szólok, hogy én nem gyerek vagyok, csak a lányom szerelmes, és az igen-igen rosszul szokott esni, ha ilyesmit hallok, amit a kérdésemben leírtam :)
mert egy 12-13 éves még GYEREK!!!!!! ajj hová fajul ez a világ???
2012. júl. 10. 20:10
2012. júl. 10. 20:10
Kapcsolódó kérdések: