Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan dolog a szex-szel, szerelemmel kapcsolatban amit megbántatok? (azért mert megtettétek vagy éppen azért mert nem) Mi volt az?
Nem bánok semmit, mert a szüzességemet is a barátommal veszítettem el, akivel évek óta együtt vagyok és imádjuk egymást :) <333
19/L
Meg a gimiben az osztalyunk legszebb, legokosabb, legintelligensebb lanya szerelmes lett belem es bar en is vonzodtam hozza, a felelmeim legyoztek es nem mertem osszejonni vele.
Megbantam es a mai napig eszembejut idonkent, hogy milyen hulye voltam.
Az, hogy lefeküdtem egy korábbi exemmel.Magát a szexet nem bántam meg,hanem azt, hogy felvettük egymással újra a kapcsolatot :) kicsit sokat tikkelt az agyam ez miatt utána....
Meg még azt bánom, hogy valakivel akivel összejöttem,későn vallotta be, hogy az exével is lefeküdt-mert már belezúgtam...na vele kár volt megismerkednem,szépen bedőltem neki :D
Nem bánok semmit. Annak semmi értelme nincs, nem visz előbbre. Inkább tanulok belőle. Olyan viszont sok van.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!