Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják egyesek a szerelemmel kapcsolatban kérdező 12-13 éveseknek, hogy menjél vissza, szállj vissza a földre, ne nézd már magad nagy lánynak/fiúnak, babázzál/autókázzál még egy kicsit, és 4 év múlva gyere vissza?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem a szerelem nem korhoz kötött. Vagyis úgy értem, hogy lehet, hogy egy 13 éves is fel tudja fogni mi az. szerintem nem kéne őket ennyire bántani. Sokszor egy gyerek, vagy egy 15 alatti sokkal jobban tud szerelmet érezni, olyan "csodálatos" ez nekik. Meg azért szerintem egy 12-13 éves már nem babázik/autókázik. De azt is észrevettem, hogy ezzel általában inkább a lányokat piszkáljátok, a fiúknak inkább adtok normális válaszokat. Nos?2012. júl. 10. 19:57
11/18 anonim válasza:
de az még semmi, ismerek egy 14 éves kislányt 32 éves pasija van....
12/18 A kérdező kommentje:
Na ez már tényleg durva :O
2012. júl. 10. 20:13
13/18 TheHutyutyu válasza:
Mert még gyerekek és nemi szervüket inkább Wc-re használják, az amikor én 14 éves voltam inkább játszottam nem pedig arra hogy keféljek istenem mi lett ebből a világból.
14/18 A kérdező kommentje:
Na jó, mégegyszer, utoljára leírom. : Tudod, azzzal van baj, aki egyből erre gondol. Előző válaszoló, igaz az még véletlenül sem juthatna az ember eszébe, hogy szerelmes, és nem a tudod min jár az esze. Én azokat elítélem, akik arra gondolnak gyerekként, deazokat nem, akik tényleg csak mindennap az illetőre gondolnak, és tényleg szerelmesek :$
2012. júl. 10. 20:25
15/18 anonim válasza:
Hogy lehetne már egy gyerek szerelmes??? -.-" Hány éves vagy te kérdező?
16/18 anonim válasza:
Nem a szerelemmel kapcsolatban kérdezőknek, hanem a szexszel kapcsolatban kérdezőknek mondjuk ezt.
18/18 anonim válasza:
nem azoknak szólnak be akik szerelmesek hanem akik 12-13 évesen már a d*gással kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.
gondolj bele: egy ismerősöm (lány!) 12 évesen vesztette el a szüzességét!!! durva mi? szerencsétlent mindenki kiröhögte a háta mögött h mi a f.szt akar 12 évesen d*gni. jött nagymenően a suliba, h jajjj ezt elújságolja mindenkinek ő már szexelt...és még csodálkozik h szinte mindenki krvának hívja. pffff. hová fajul ez a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!