Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
1/109 anonim válasza:
Nem. A férfiak miatt, mert a gatyájukban hordják az eszüket, de nem elég okosak. :-P
2/109 anonim válasza:
Minden párkapcsolat két emberen múlik..
3/109 A kérdező kommentje:
Hát kevés nő szeret másodhegedűsként muzsikálni véleményem szerint a karmesteri pálcát jobban szeretik a a kezükben tartani:)
2016. márc. 1. 16:53
4/109 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Szerinted az természetes, hogy a pasi dirigál? Közösen kell döntéseket hozni.
5/109 A kérdező kommentje:
Ha nem érted fuss neki még egyszer,vagy többször hogy megértsd:)
2016. márc. 1. 16:55
6/109 anonim válasza:
"Hát kevés nő szeret másodhegedűsként muzsikálni"
És miért lenne egy kapcsolatban az egyik fél másodhegedűs? Elárulnád ezt nekünk? És szerinted ehhez a nőnek még jó képet is kéne vágnia? LOL
Talán kirúgott a barátnőd, mert állandóan te osztottad az észt? :)
7/109 anonim válasza:
Az irományaid olvasva azt már látom, neked miért és ki miatt mennek tönkre a kapcsolataid.
:-D
8/109 A kérdező kommentje:
Nem rúgott ki senki.Sok a panasz és a baráti körömben látom hogy a férfitársaim le vannak szabályozva.Én amondó vagyok,hogy a nő csak szépen maradjon meg másodpilótaként ,mivel mi vagyunk a családfenntartók ősidők óta:)
2016. márc. 1. 17:02
9/109 A kérdező kommentje:
Nocsak egy rajongó kedves hetes személyében:)
2016. márc. 1. 17:04
10/109 anonim válasza:
"mivel mi vagyunk a családfenntartók ősidők óta:)"
Akkor gyere vissza az őskorból a XXI. századba. Esetleg azt is zokon veszed, ha a barátnőd jobban keres nálad? :)
Legyen másodpilóta nálad az, akinek két anyja van :)
Bár szerintem te itt csak provokálni akarod az embereket a hülye kérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!