Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
 71/109 anonim ***** válasza:
90%

"Egy férfiak nélküli világ azonban nem lenne túl vonzó számotokra és unalmas is lenne"

A férfiak számára a nők nélküli világ vonzó lenne??

Ti biztos nem unatkoznátok...

Mi lenne veletek nélkülünk hölgyeim?

Ugyanaz mint a hozzádhasonló férfiakka!

Érted nem lenne kár.

"Nem tudnátok kire felnézni nem tudnátok kire támaszkodni,ja és ki hódítana meg titeket"

Ti meg nem tudnátok gyereket nemzeni! Te mondjuk ne is!!

Nyílván való, hogy nekünk szükségünk van a férfira, de fordítva is így van.

Kire felnézni. :D basszus. sírok. Téged akar minden nő.

2016. márc. 1. 19:51
 72/109 ~OnLány~ ***** válasza:
100%
Erről reggelig is lehetne vitázni.
2016. márc. 1. 19:52
 73/109 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon kedves a felajánlásod, de nem bukom a fennhéjázó, nőket semmibevevő fszfejekre. :D

A párkapcsolatom pedig nem szorul kezelésre. ;) Te annál inkább..

2016. márc. 1. 19:53
 74/109 A kérdező kommentje:
Onlány tudom,de látod csak úgy tapadnak rám:)
2016. márc. 1. 19:53
 75/109 ~OnLány~ ***** válasza:

:D :D :D

Nem tudok mit mondani.

2016. márc. 1. 19:55
 76/109 A kérdező kommentje:
Nem te írtad hogy nevelést kaptál?Idegesnek tűnsz itt fas..fejezel pedig én nem is mondtam rád ilyen jelzőket.Sajnálom a párodat biztos lakat alatt tartod:)
2016. márc. 1. 19:56
 77/109 A kérdező kommentje:
Pedig a világ legcsodálatosabb találmánya a nő csak lenne rajtuk valahol egy RESET gomb amelyet naponta egyszer megnyomva tisztára lehetne söpörni az agyukat:D:D
2016. márc. 1. 20:02
 78/109 ~OnLány~ ***** válasza:

Jaj,eszembe jutott a Fogtündér film. :P

Na abban van az a varázspor,amikor a pasi a barátnőjét azzal szórja meg és elfelejti,amit a pasija mondott. :D

2016. márc. 1. 20:10
 79/109 anonim ***** válasza:
100%

kérdező!

Neked volt már párkapcsolatod?

Nem a gyk-n, hanem a valós életben?

2016. márc. 1. 20:15
 80/109 A kérdező kommentje:
Nekem meg az jutott eszembe hogy a nők megértése és kezelése az elmúlt évezredek alatt nagyon kevés férfinak sikerült.(Nekem igen)Férfitársaim !!!-ne adjátok fel a reményt mert hát egyszer minden el kell kezdeni:)
2016. márc. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!