Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
41/109 A kérdező kommentje:
Mi van ennyire ráérősek vagytok ,olyanok vagytok mint egy kullancs .Ki fogom fejteni még mielőtt összevesznétek rajtam:)Ti vagytok a mérnök meg az informatikus páros ugye akik tapadnak mint egy pióca:)
2016. márc. 1. 18:07
42/109 anonim válasza:
Ne pofázz feleslegesen csak írd le, hogy szerinted mi a szerepe egy kapcsolatban a két félnek.
43/109 anonim válasza:
Rajtam és a pasimon is nadrág van,nyáron szoknyába is szoktam lenni.
Én többet keresek mint ő:D
44/109 A kérdező kommentje:
Kulturáltabban! mondom én hogy a kérdésem az igazságon alapul hát erről beszélek."Ne pofázz" hol írtam én ilyeneket hölgyeim.Még hogy jó nevelést kaptatok.ejnye bejnye mondom én hogy kiugrasztom a nyuszikát a bokorból:)
2016. márc. 1. 18:13
45/109 anonim válasza:
A kérdező csak provokálni akar.
Semmivel sem tudja alátámasztani azt amit kiírt, mert hülyeség! És bár írta h. mindjárt kifejti, de csak feleslegesen félremagyaráz. Ennyire hülye.
46/109 A kérdező kommentje:
40-nek!Nem a rep jegyre értettem persze hogy egy takarítónő is megveszi abból van itt a legtöbb.A keresetre amit ott keresnek lepipálják a diplomásokat ,keresztbe lenyelik őket:)
2016. márc. 1. 18:16
48/109 A kérdező kommentje:
kifogom fejteni összeszedem a gondolataimat addig nincs más dolgotok?nagyon ráértek .Elfogjátok tudni olvasni ,nyugalom csigavér menjetek addig járjatok egyet:)Eresszétek ki a felgyülemlett gőzt:)
2016. márc. 1. 18:22
49/109 A kérdező kommentje:
76%-os ha akarod lehetek a tanácsadód is ha nincs minden rendben a kapcsolatoddal nagyon azt látom:)Közben szedem össze a gondolataimat amit kértél:)
2016. márc. 1. 18:26
50/109 anonim válasza:
:D :D
Valamiért reménykedtem egy "értelmes" majdnem elfogadható indokban, de csak a nagy duma van.
Vége!!
Már ennél nevetségesebb helyzetbe nem is hozhattad volna magad!
Az ilyen lúzereket mint te irányítani kell, különben még egy falat kenyeret sem tudnál a szádba venni, mert ahoz is túl hülye vagy!
Most nyílván anyuci viseli a nadrágot, mert nem lehetsz több 20-nál.
Agyilag biztos...
De megnyugtatlak, ha elköltözöl nem lesz olyan épeszű nő, akinek te kellenél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!