Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
61/109 anonim válasza:
hogy lehet valaki a lelkitársad, akit nem kezelsz egyenlőfélként?
Esetleg még kiegészíthetnéd az irományodat, hogy legyen hűséges társ, amíg te más nőket is keresel, akik kielégítik szexuális vágyaid nagyrészét.
Nem? Férfiaknak mindent szabad!
62/109 anonim válasza:
"keménységet,határozottságot, magabiztosságot igényel.A nő erre a szerepre nem képes."
Hahahaha. Hát kérdező, ekkora bullshitet is rég olvastam. ;)
63/109 anonim válasza:
Egyébként segítek..amire te gondoltál az nem a családfenntartó, hanem a családfő. Nem ugyanaz. ;)
64/109 A kérdező kommentje:
A szex az hogy jön ide?:)én nem keresem másnál a boldogságom.Valamit félre értettél.
2016. márc. 1. 19:30
65/109 A kérdező kommentje:
Ajj 76%-os veled nehéz lehet nagyon,a kákán is csomót keresel:)Nem tudjátok ezt elfogadni.Egy férfiak nélküli világ azonban nem lenne túl vonzó számotokra és unalmas is lenne:)Mi lenne veletek nélkülünk hölgyeim?:)Nem tudnátok kire felnézni:)(nem úgy:D:D),nem tudnátok kire támaszkodni,ja és ki hódítana meg titeket:)
2016. márc. 1. 19:38
66/109 anonim válasza:
Érted szörnyen nagy kár lenne... Mindjárt telesírom a párnámat..
67/109 A kérdező kommentje:
Szívbemarkoló volt tudom:)
2016. márc. 1. 19:44
68/109 A kérdező kommentje:
Ha esetleg párkapcsolati tanácsra szorulnál ,adok én neked szóljál nyugodtan,mert látom sok a szabadidőd:)Hidd el ismerem a nőket és látom azért vonzó lehetek számodra:)
2016. márc. 1. 19:47
69/109 ~OnLány~ válasza:
Mit gondolsz,nő nélkül túlélnétek? :D
Nem hiszem.
Mi is fontos szerepe vagyunk a társadalomnak,nem csak a férfiak a legfontosabbak. ;)
70/109 A kérdező kommentje:
Persze hogy fontosak vagytok mint írtam is,de sokáig nem maradnátok a felszínen:)
2016. márc. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!