Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
 61/109 anonim ***** válasza:
100%

hogy lehet valaki a lelkitársad, akit nem kezelsz egyenlőfélként?

Esetleg még kiegészíthetnéd az irományodat, hogy legyen hűséges társ, amíg te más nőket is keresel, akik kielégítik szexuális vágyaid nagyrészét.

Nem? Férfiaknak mindent szabad!

2016. márc. 1. 19:26
 62/109 anonim ***** válasza:
69%

"keménységet,határozottságot, magabiztosságot igényel.A nő erre a szerepre nem képes."

Hahahaha. Hát kérdező, ekkora bullshitet is rég olvastam. ;)

2016. márc. 1. 19:28
 63/109 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként segítek..amire te gondoltál az nem a családfenntartó, hanem a családfő. Nem ugyanaz. ;)
2016. márc. 1. 19:29
 64/109 A kérdező kommentje:
A szex az hogy jön ide?:)én nem keresem másnál a boldogságom.Valamit félre értettél.
2016. márc. 1. 19:30
 65/109 A kérdező kommentje:
Ajj 76%-os veled nehéz lehet nagyon,a kákán is csomót keresel:)Nem tudjátok ezt elfogadni.Egy férfiak nélküli világ azonban nem lenne túl vonzó számotokra és unalmas is lenne:)Mi lenne veletek nélkülünk hölgyeim?:)Nem tudnátok kire felnézni:)(nem úgy:D:D),nem tudnátok kire támaszkodni,ja és ki hódítana meg titeket:)
2016. márc. 1. 19:38
 66/109 anonim ***** válasza:
Érted szörnyen nagy kár lenne... Mindjárt telesírom a párnámat..
2016. márc. 1. 19:42
 67/109 A kérdező kommentje:
Szívbemarkoló volt tudom:)
2016. márc. 1. 19:44
 68/109 A kérdező kommentje:
Ha esetleg párkapcsolati tanácsra szorulnál ,adok én neked szóljál nyugodtan,mert látom sok a szabadidőd:)Hidd el ismerem a nőket és látom azért vonzó lehetek számodra:)
2016. márc. 1. 19:47
 69/109 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Mit gondolsz,nő nélkül túlélnétek? :D

Nem hiszem.

Mi is fontos szerepe vagyunk a társadalomnak,nem csak a férfiak a legfontosabbak. ;)

2016. márc. 1. 19:48
 70/109 A kérdező kommentje:
Persze hogy fontosak vagytok mint írtam is,de sokáig nem maradnátok a felszínen:)
2016. márc. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!