Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok többsége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
96%
Nem én hordom itthon a nadrágot..de nem is a párom. Közösen visszük a szekeret. Szerencsére a szülei jól nevelték, ahogy engem is az enyémek. :)
2016. márc. 1. 17:23
 22/109 A kérdező kommentje:
Nálam egy mérnök meg egy informatikus nem játszik.Eltudom képzelni szegény párjukat ha ez a kettő felbőszül mint itt:)Látom savanyú a szőlő:)
2016. márc. 1. 17:24
 23/109 anonim ***** válasza:
17%
Az anyagiakról még annyit, hogy idővel úgyis borul a bili a nők részéről, ha jóval többet keresnek a férfinál. Ezt nekem senki ne magyarázza be, hogy nincs így. Nem járkálok folyton bérpapírral, de ha látom egy nőn, hogy nagylábon él, mert megteheti, akkor ennyi volt, megköszönöm az addigi részvételt. Jobb megelőzni a problémát. Persze úgyis le leszek támadva, hogy simán lenne a csóróbb srácoknak is esélye egy magasabb társadalmi rétegben emancipált nőnél, csakhogy ez egy ordashülyeség. Gondolkodjatok el ezen, mielőtt elfogultan nyomnátok a piros mancsot.
2016. márc. 1. 17:28
 24/109 A kérdező kommentje:
Ja és nem a szakmával kéne itt felvágni,senki nem kérdezte és nem is volt rá kíváncsi.Ez is tipikus női önfényezés én mérnök én informatikus de egy rántottát nem tudtok elkészíteni:)
2016. márc. 1. 17:29
 25/109 anonim ***** válasza:
96%

Te melyik bolygóról jöttél???

Annyira elegem van hogy ilyen nőgyűlölő, provokatív kérdéseket tesztek fel.

Nem kéne általánosítani! A kapcsolat 2 emberen múlik!!! Van amikor a nő a hibás, van amikor a férfi. Nem hiszem, hogy éppen ezért, mert a nő akar irányítani! Normális kapcsolatban, NORMÁLIS férfi, és NORMÁLIS nő, hajlandó a kompromisszumra!!

Meg mi a francról beszélsz, hogy családfenntartó a férfi???? Régen.

Most a nő is ugyanúgy dolgozik, mint a férfi (igen, van aki többet keres, mint a férfi)!

Na és nem mellesleg általában a nő vezeti a háztartást, gyereket nevel, stb.

Ezt egy igazi férfi belátja, elismeri, és nem alacsonyítja le a nőimivoltot 0-ra.

És a párkapcsolat tönkremehet bármelyik fél miatt. A másik meg az, hogy nem a Férfi az erősebb nem???

Ha zavarja az, hogy a nő is beleszól a közös életbe, akkor húzza fel rendesen azt a nadrágot, aztán mehet amerre lát. Ha ez az irányításmánia a fontos. De fordítva is igaz. Itt a tiszteleten lenne a hangsúly.

Hál' istennek, hogy vannak még normális férfiak, meg igencsak kihaltunk volna. Te meg tedd meg mindenkinek azt a szívességet, és ne szaporodj!!!

2016. márc. 1. 17:30
 26/109 A kérdező kommentje:
Ha én meglátok egy csinosan feldíszített nőt ,akkor az annak tudható be,hogy lám lám ezt is a palija ruházta fel mert magától úgy sem lett volna képes.Na de divattanácsot ne kérjetek még azt is a férfiaknak kell betudniuk:)
2016. márc. 1. 17:35
 27/109 anonim ***** válasza:
91%
Ne etessétek itt trollt. Valami 15 éves kisgyerek szórakozik itt :)))
2016. márc. 1. 17:44
 28/109 anonim ***** válasza:
91%
ja amúgy. a kérdező vagy troll, vagy vészesen fogyatékos. azt hiszitek azért tette fel a kérdést, hogy megcáfoljátok? :D csak valahova oda akarta böfögni a véleményét, de ezen az oldalon sajnos csak kérdéseket lehet feltenni. :D
2016. márc. 1. 17:53
 29/109 anonim ***** válasza:
96%

"Nálam egy mérnök meg egy informatikus nem játszik."

Segítek, te se játszanál náluk. A kutyának nem kellenél. ;) Még akkor se ha csupán trollkodsz..

2016. márc. 1. 17:54
 30/109 A kérdező kommentje:
Mi ez e troll duma?Szerintem ti nem mertek bekérdezni.Csak az irigység megint:)kérdezzetek bátran ne fojtsátok magatokba az nem jó:)
2016. márc. 1. 17:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!