Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok többsége a nők miatt megy tönkre, mert ők akarják viselni a nadrágot a kapcsolatban?
Én nem nézem le a nőket, de egy férfi azért férfi, hogy alapvetően ő irányítsa a dolgokat. A kapcsolat elején is az a normális, ha a férfi kezdeményez, hiszen a nőknek ez a magabiztosság a meggyőző, nemde? Én úgy olvasom hogy a puhap*cs nyámnyila fiúcskák nem kelendőek és nem szereti őket senki.
Egy kapcsolatban persze megoszlik, hogy ki miben veszi ki a részét a lehetőségétől függően, de inkább a férfi felé billenjen a mérleg nyelve.
#52: "A kapcsolat elején is az a normális, ha a férfi kezdeményez, hiszen a nőknek ez a magabiztosság a meggyőző, nemde? Én úgy olvasom hogy a puhap*cs nyámnyila fiúcskák nem kelendőek és nem szereti őket senki."
Azok sem kelendőek, akik egy nőnél bepróbálkoznak, az meg lesz olyan szíves szétkürtölni az összes barátnőjének, hogy egy újabb nyomi bepróbálkozott nála. Tudod, a negatív, rosszindulatú hír előbb manipulál, mint a megismerés utáni kész tények az adott férfiról. (A tér-idő kontinuumot senki sem tudja átvágni.) Bizony, aki veszi a bátorságot, az sem lesz különb a puhapöсstől a nők szemében.
Egy kapcsolat két emberen múlik.
Én sosem hagynám,hogy nekem parancsoljanak,viszont én sem parancsolnák vagy erőltetnék rá dolgokat a másikra.
Na szóval egy nő szerepe a kapcsolatban:Anyuka,vonzó és tüzes szerető,ami nagyon fontos lelki társ,takarítónő,nővérke,szakács dióhéjban ennyi.
A családfenntartó az egy vezetői poszt ami a férfié mely keménységet,határozottságot, magabiztosságot igényel.A nő erre a szerepre nem képes.
A férfi szerepei:Családfenntartó,otthonteremtő,szerelmi társ,jó apa.
Na 76%-nak írtam.
Kèrdező, neked mi bajod van?!
Mièrt idegeskedsz? Szerintem Kèrdeztèk páran,hogy mi nálad a nő és a fèrfi szerepe egy kapcsolatban. Na hajrá! Fuss neki :)
Erre kíváncsi vagyok èn is. :)
Szerintem itt neked savanyú a szőlő :)
"a nő csak szépen maradjon meg másodpilótaként ,mivel mi vagyunk a családfenntartók ősidők óta"
Ezzel csak az a baj, hogy nem hogy egy családot, de még magatokat sem tudjátok fenntartani. :D Sajnos. De ez van..ilyen világban élünk.
Amúgy igen, a legtöbb nadrágot hord a kapcsolatokban...és ebben az a poén, hogy ha van elég gógyija a pasinak, nem problémát lát...hanem élvezi, hogy nem neki kell irányítania, szerveznie a család életét. Hoppá. Magyarán király dolga van az olyan férfinak, akinek az asszonya elég talpraesett, hogy mindent egyben tartson..és ehhez a férfinak csak asszisztálnia kell. De nyilván, aki a gatyájában hordja a borsónyi agyát...ezt nem látja, nem veszi észre,milyen jó dolga van. Nos, az ilyenért nem kár. Maradjon egyedül...vagy legyen harcban örökösen minden kapcsolatában. Ha neki ez jobban tetszik.
Kérdező! Amit leírtál, az egyenlő a rabszolgával.
Esteleg, ha ellent mond neked, vagy nem teljesíti valamelyik feladatát, meg is korbácsolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!