Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
Ugyan azt írtad amit én, csak kiforgattad. Az érvelésről annyit hogy minden hozzászólásod tudom cáfolni. "csak visszább kell olvasni és tudni kell értelmezni"
Te csupán az elbaszott életed hajtogattad, megszámlálhatatlanul sok hozzászóláson keresztül. Mégse tudtuk meg, hogy saját gyengeségedből kifolyólag miért tesz hajléktalaná egy gyerek. Ellenben kiderült, hogy a témához semmi közöd nincs. Egyrészt általánosítasz, meglévő tapasztalatok híján másokra vetíted ki félelmeid. Nem tudod mi az abortusz, és mivel jár. Nem vagy tisztába gyermeked életével, vagy saját életed jobban érdekel.
A vitát már rég megnyertem, folytatni nincs értelme, hiába vergődsz a továbbiakban. Azért ironikus, hogy te pédázódol szövegértéssel és hasonlókkal, mikor az utolsó szóig levezettem miért is vagy az aminek gondollak. Az egoizmus az ostoba embernek is megadatott erre is remek példa vagy, ahogy mosdatnád magad, mint remek gondolatok embere, de csak önismétlésre telik, sőt már azt se tudod mit beszélsz. Neked ez lesz a nyakadba a lánc ami megakadályozza hogy tovább menj az életbe. De az már végképp nem az én problémám :)
Ha te ettől menő leszel vagy jól érzed magad akkor hitetgessed magad ezzel, te bajod ha ilyen tévképzeteid vannak és még el is hiszed róluk hogy valósak :)
De egyébként megsúgom hogy előző kommentedben is saját magadat cáfolod szóval nem tudom milyen jogon beszélsz nekem az érvelésről stb.
Azt írtad hogy én általánosítok, emellett leírtad még hogy vissza kéne olvasni. Ha visszaolvasnád amiket írtam (kezdve a kb 3. oldaltól) láthatnád hogy rohadtul nem általánosítok, mivel ezt már több kommentemben is bizonyítottam. És megint nem tudom milyen jogon és hogy mi alapján hozol fel ilyeneket hogy ''az én elbaszott életem'' ''saját gyengeségeimet vetítem ki másra''... Komolyan ezeket hol álmodtad? Mit vetítek én ki másra? Ha ócsárolni akarsz vagy megszégyeníteni akkor legalább valós dolgokon alapuló tényeket hozzál fel ne fiktív random hülyeségeket könyörgöm. A másik meg hogy alapból miért is kezdi el valaki egy normális hangnemben folyó vita során szidni a másikat? Én sem tettem neked sem kéne, ha mér azt bizonygatod hogy te milyen érett ember vagy. Melleslek ezt a nemes tevékenységet az esetek nagy százalékában akkor kezdik el az emberek ha rájönnek hogy alulmaradtak de gyávák ezt bevallani :)
Mellesleg nem tudom mi ez hogy '' a vitát már rég megnyertem''... Azért mert azt hiszed hogyha szidalmazol és alaptalan random hülyeségeket beszélsz a levegőbe attól úgy tűnik hogy te vagy a jani attól még nem nyersz meg egy vitát. Ha majd jogos és valós érveket hozok fel az állításom ellen amivel, ha tényleg jogos az érv, akkor kénytelen vagyok egyetérteni. De eddig nemcsak hogy valós érvekkel nem tudtad alátámasztani a véleményed, még csak érvelni sem tudsz. Addig meg ne keveredj vitába ameddig normálisan nem tudsz kommunikálni másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!