Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
Te most nem tudzs olvasni vagy nem fogod fel amit olvasol vagy csak szimplán ilyen hülye vagy? :D Najó nem írom le negyedszerre, látom 3-szor sem sikerült felfognod amit írok.
Az önzés hogy jobb életet akarok a családomnak igen. Gondolom az az önzetlenség ha esetleg hajléktalanná teszed a családod nem? Ha már ilyen 'logikával' gondolkodsz
"Gondolom az az önzetlenség ha esetleg hajléktalanná teszed a családod nem?"
Csak annyi, hogy írd le, hogy mégis hogy képzeled el, csak magát a folyamatot.
"Gondolom az az önzetlenség ha esetleg hajléktalanná teszed a családod nem? Ha már ilyen 'logikával' gondolkodsz"
Két hsz lejjeb:
"Nem arról írtam hogy te hajléktalanná fogod tenni a családod. Csak fel kéne fogni azt a pár mondatot"
Kevesebb tudatmódosítót.
Komolyan? xDD Kikészítetek. Magyarázzal úgy el mint az általános iskolai első osztályosoknak? Ha máshogy nem megy, hát legyen:
''Az önzés hogy jobb életet akarok a családomnak igen. Gondolom az az önzetlenség ha esetleg hajléktalanná teszed a családod nem? Ha már ilyen 'logikával' gondolkodsz.''
Ezzel arra akartam utalni hogy amit mondasz (hogy önzőség jobb életet megetemteni a családomnak) az teljes mértékben hülyeség. A második mondatot a te logikád alapján írtam mint ellenpélda, szarkazmus segítségével.
Nem kell mindent szó szerint venni ami le van írva. Tanuld meg értelmezni a mondatot, ne csal elolvasd.
Én érzem magam kellemetlenül hogy ezt így kell elmagyaráznom pedig ezt még egy 6 éves is érti. Eddig azt hitem felnőttekkel vitatkozom de most elgondolkodtam hogy hány évesek is lehettek o.o
Szval ha van egy gyereked ez korlátoz abban, hogy minden erőddel azon fáradozz, hogy nekik jobb legyen? Sőt egyenesen hajléktalanoká váltok, mert nem tudod eltartani őket. És te csak szívjóságból, megkíméled ettől a gyereked és a rá váró szenvedések sokaságától...
Szval egy elbaszott valaki vagy? Kellet pár hónap míg eljutottunk ide is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!