Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
Nagy poén lesz amikor valamelyikünk százaléka elmozdul és kiderül, hogy hülyét csináltál magadból.
De gondolom majd kimagyarázod azt is.
Ha künböző százalékon lennétek sem lepődnék meg, sok kamureges kis kommmentroll éli ki magát ilymódon.
Mindamellet elkövetted a hazudozók legnagyobb hibáját amit csak elkövethetnek. Bár nem tudom mit hittél bármivel is hogy jobb lesz ha két különböző embernek hazudod magad. Megerősíted önmagad ha már más nemm tette? Netán így igazolod önmagad? Ráadásul átlátszó is az egész. Nagyon elveszett gyerek vagy te. Inkább önmagad merd felvállalni akkor is ha tévedsz, és tanulj a hibáidból. Mostanra eljutottál az ostoba szintjéről, a szánalmas hazudózóig. És már szórakoztató sem vagy. Untatsz. Viszlát!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te fogyatékos vagy esküszöm.
Rossz embernek írod megint, de ne zavarjon :DDDDDD
Istenem de nevetek rajtad :DDDDDDDD
Ember.. nem csak hogy hülye vagy de még paranoiás is :DD
Ha ennyire nem hiszed el hogy két külön ember vagyunk akkor írj üzenetet mindkettőnkenek és majd meglátod hogy 2 különböző nevű ember fog válaszolni...
Mellesleg ha lenne egy kis logikád akkor tudnád hogy minden 101 felhasználó közül legalább kettőnek azonos a százalékja. És mivel ezen az oldalon rohadt sokan vannak ezért sok embernek azonos a százaléka.
Bár gondolom ezt nem fogod fel, mert ennél sokkal egyszerűbb dolgokat sem értesz meg :)
De kösz azért a röhögőgörcsöt, a legjobb amikor 100%-ban biztos vagy az állításodban de én meg 100%-ra tudom hogy hülyeséget mondasz és még bizonygatod is a hülyeséged :D
Ennél szebben nem is rúghattál volna maganak öngólt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!