Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Teherbe este és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?

Figyelt kérdés

2015. márc. 11. 19:06
 151/181 anonim ***** válasza:
48%

"Ne is reménykedj abban, hogy 15 oldalon keresztül vitatkozni fogok veled mint a másik 69%-os."

Ahoz képest még vered a nyálad, mint egy csecsemő, ha nincs igaza :D

2015. ápr. 28. 15:20
 152/181 anonim ***** válasza:
60%
És te hol látod, hogy bármiben is vitatkozok veled? Csak vicces, hogy nem bírod ki, hogy habzó szájjal ne reagálj minden mondatomra valamit. Te valami nagyon elnyomott, frusztrált ember lehetsz. Sajnállak.
2015. ápr. 28. 15:59
 153/181 anonim ***** válasza:
"Csak vicces, hogy nem bírod ki, hogy habzó szájjal ne reagálj minden mondatomra valamit. Te valami nagyon elnyomott, frusztrált ember lehetsz. Sajnállak." Akkor még mindig itt tartunk, hogy önmagad sijertelenségét próbálod másra kivetíteni?
2015. máj. 2. 14:56
 154/181 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező vagyok

Csak jelezni szeretném annakakivel már nem tudom miüóta vitázom hogy az utóbbi hozzászólások nem tőlem erednek. Szóval mondhatod neki hogy 2 hónapja stb. stb. mert neki köze nincs hozzá :)

Delátom nem fejlődtél azóta sem :D

2015. máj. 11. 16:56
 155/181 anonim ***** válasza:
53%

1. Kérdező nem lehetsz, mert automatikusan az aki a témát indítja. Menj vissza legózni.

2. Érdekes módon mindketen pontosan 69%on álltok, de biztos kedvel a véletlenek istene...

3. Ha nem te vagy az akihez címzem, de észrevétlenül belefolytál egy beszélgetésbe akkor automatikusan nem neked volt címezve. Én pedig nem személyeskedtem, csak válaszoltam. Ergo hazudsz még mindig, és megprobálod másnak kiadni magad. A. Első elszólásod: "Csak jelezni szeretném annakakivel már nem tudom miüóta vitázom hogy az utóbbi hozzászólások nem tőlem erednek." Tehát kimosdatod magad, hogy nem te aki nem tudod mióta vitázol, nem tőled erednek. -Értelem szerűen ha nem köthető hozzám valami nem foglalkozom vele. B. "Szóval mondhatod neki hogy 2 hónapja stb. stb. mert neki köze nincs hozzá :)" Honnan tudod, hogy az illető aki nem te vagy, és névtelenség van mikor kezdett kommentelni, amit még én sem tudnék egyértelműen megállapítani ha elfogadom, állításod két külön ember vagytok. Tehát hazudsz.Lásd 2. Pont

4.Látom nem fejlődtél azóta sem :)

2015. máj. 11. 17:21
 156/181 anonim ***** válasza:
60%
Az tényleg egy másik 69%-os te retard, én 142-nél csatlakoztam be az oroszos fas*ságodnál, de rohadtul nem voltam kíváncsi a vergődésedre amit hónapok óta csinálsz itt, küldj mindkettőnknek privátot és meglátod.
2015. máj. 11. 18:13
 157/181 anonim ***** válasza:
60%

Továbbra is csak az értelmes megnyilvánulás :) nem csalódtam benned.

Ige nelnéztem nem én voltam a kérdező csak mivel hónapokkal ezelőtt kezdődött ez a cucc arra sem emlékeztem mivel kezdődött. Csak mivel úgymond én robbantottam ki ezt a témát valamiért ez volt a fejemben. De gondolom ez is bűn és erkölcstelen mint minden a világon ugye? :) Viccces nézni ahogyan össze vissza beszélsz és már azt sem tudod mit írj és ahogyan belegabalyodtál a hülyeségeidbe :D

2015. máj. 11. 18:55
 158/181 anonim ***** válasza:
53%
Legalább ne egymás után írnátok időben. Véletlenül két különböző ember ugyan ott jár. :) Nem baj majd felnősz egyszer.
2015. máj. 11. 22:10
 159/181 anonim ***** válasza:
53%
"Csak mivel úgymond én robbantottam ki ezt a témát valamiért ez volt a fejemben. De gondolom ez is bűn és erkölcstelen mint minden a világon ugye? :)" Ennek a mondatnak így nincs értelme."Viccces nézni ahogyan össze vissza beszélsz és már azt sem tudod mit írj és ahogyan belegabalyodtál a hülyeségeidbe :D" Valóban az :)
2015. máj. 11. 22:16
 160/181 anonim ***** válasza:
60%

Ennyire lehetetlen hogy két embernek ugyan olyan százalékos legyen? Ne legyél már ennyire elvakulva a büszkeségedtől. Elhiszem hogy neked mindig igazad van meg te vagy a mintaember de azért na...

Mégis minek nincs értelme? Hogy megmagyarázom ha hülyeséget írtam vagy minek? Lehet nálad ez hülyeség mert te nem ismered be ha nincs igazad csak tovább fejtegeted a hülyeséget.

2015. máj. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!