Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
"Az orosz kormány előkészített egy törvénytervezetet, aminek elfogadása esetén kriminalizálnák és több mint egyévi szabadságvesztéssel büntetnék az abortuszt.
A Szovjetunió széthullása utáni években Oroszország a nyugati világ normáit kezdte alkalmazni, ennek eredményeként csak idén március végéig több mint 3 millió abortusz történt az országban. A terhességmegszakítások legalizálása lehetővé tette, hogy a szülők anyagi indokokra, párkapcsolati problémákra hivatkozva, vagy egyszerűen felelőtlen viselkedés eredményeként szabadon döntsenek a gyermek nem vállalásáról, ami mostanra Oroszországban is komoly demográfiai problémákat okozott.
Olga Ponomarev, az Állami Duma szakbizottságának szakértője kifejtette, hogy az abortusz betiltását a társadalom többsége támogatja, a kormány emiatt már korábban előkészítette azokat a törvényeket, melyek az egészséges embrió élethez való jogát deklarálják, függetlenül a születés után várható körülményektől. Az abortusz legalizálása óta egyébként valamennyi nyugati ország demográfiai katasztrófa küszöbére sodródott, a legalizált magzatgyilkosság ugyanis lehetővé teszi, hogy az elkényelmesedett lakosság nem a valós, hanem az elvárt gazdasági körülmények alapján döntsön a gyermekvállalásról. Miközben évtizedekkel ezelőtt jóval rosszabb gazdasági körülmények közt is a családok többsége fel tudott nevelni 3-4 (vagy több) gyermeket, ma a várható anyagi nehézségekre hivatkozva több millió magzatot gyilkolnak meg."
Egy bizonyos törvényről beszélek, te pedig egy másikról és eközben általánosítasz.
Ha ennek a mentén indulnánk el [link]
Elmondhatnánk, hogy minden német perverz, mert ilyenek megtörténhetnek.
Nem igazán tudom miről beszélsz :)
Te a saját példáddal vagy megáldva. A homoszexuálisokra vonatkozó törbénnyel. Én az abortusz törvényről beszéltem.
Erre írod nevetséges az érvelésem, mert oroszországban vannak az előbb említett személyek jogait korlátozó intézkedések...mint ahogy vannak közlekedést, áruforgalmat, abortuszt és sorolhatnám még milyen törvények. Te kiragadsz egyet amivel nem értesz egyet, és leírod az egész országot, hogy ugyan már...
Holott ha így néznénk, mint írtam előző példámban, levonhatnánk azt a tendenciát is, hogy minden német zoofil perverz, mert működhetnek legálisan ezek az "intézmények".
Szval a te érvelésed a nevetséges, ami arra alapszik hogy amit nem szeretnél hallani az nem létezik, míg amit te mondasz egyedül az mérvadó...holott elhasal két sor után saját logikai bukfencébe.
Nem is vártam, hogy megtanulsz mára tényszerűen érvelni, hiszen 100 hozászólással ezelőtt se tudtál.
Csak önmagad győzködni, ha már másokat nem tudtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!