Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
Látom napok kellettek mire feldolgoztad hogy továbbra sincs igazad. De ahogy látom továbbra sem tudod elfogadni ha másnak van igaza. Vagy csak ilyen szinten üldözési mániád van? Lehet meg kéne nézesd magad viccen kívül.
Amúgy érdekelne milyenhazudozásról beszélsz mert az utóbbi kommenteidben csak erről tudtál írni a hazudozásról de semmi konkrétumot nem tudsz felmutatni, szóval mostmár érdekelne. Bár elég gyanús hogy ezt is csak azért írod mert már nincs jobb ötleted hogy mivel tudnál visszavágni.
A szánalmas dolog nem az ait te állítasz. Az a szánalmas hogy nem vagy képes elfogadni ha másnak van igaza. Én veled ellentétben erre képes vagyok nézd vissza volt 1-2 komment amikor másnak adtam igazat. De miért? Ennyivel többet ér az egód? Ha már szarban vagy ne ássad lejjebb magad benne hanem tisztességesen fogadd el. Attól nem leszel kevesebb. Tévedni emberi dolog én is tévedtem és be is ismertem.
Másrészt meg a névtelenül dumálásba te is beletartozol ha már ennyire szidod ez a fajta véleménynyilvánítást, mivel egyikünk sem engedélyezi a nevét. De már mondtam ha ennyire akarod írj rám visszaírok ott lesz a nevem. Ha akarod még a saját nevemet is megadom ha ez ennyire fáj neked.
Tényleg semmi rosszindulat nélkül írom, csak a te javadra hogy néha tedd félre az egódat és fogadd el ha valami nem úgy van ahogy te gondolod, vagy a félreértések elkerülése végett gondold át amit írsz vagy nézd más szemszögéből is a dolgokat.. Nem fog megártani hidd el.Sőt!
Ki mondta, hogy ez újdonság? Mire alapozod, ezt ilyen lenéző hangnemben "Azt hittem ez nem újdonság." hogy újdonságnak szántam? Illetve kit érdekel, hogy te mit hiszel vagy nem hiszel?
Itt csak az érdekelhet, hogy mit tudsz...nem az mit hiszel. Ha hitegetni szeretnél, akkor megteheted tanyán, kocsmába ahol nem kell bizonyítanod, tényekkel alátámasztanod, elég ha meggyőző vagy.
Ebből kifolyólag hozzászólásod ismét csak szemét. Spam. Bár ezen nem lepődünk már meg.
Akkor meg minek linkeled be a fönti linket? Eddig is tudtunk róla nem fogsz azzal meggőzni hogy megmutatod hogy ez egy sokak által ellenzett dolog.
Mellesleg pont erl beszélek. Semmi értelmeset nem tudsz felhozni csak mindenre amit írok rávágod hogy ''szar'' de semmi okot nem hozol fel rá hogy miért? Semmi tényt nem állítasz fel csak obálózol a szavakkal remélve hogy majd megsértesz vele vagy meggyőzöl arról hogy mennyire tudod miről beszélsz. Nem így működnek a dolgok. Talán a gyerekeid (ha vannak) vagy kisebbek elfogadják amit mondasz mert ''ő idősebb biztos igaza van'' de egy idegennek ne akard már úgy előadni magad mintha tök egyértelmű és nyilvánvaló lenne amit mondasz. Így még a te szemszögedből sem lehet nézni az állításod és nem lehet elgondolkozni azon hogy vajon igaz-e amit mondasz vagy egyáltalán jogos-e. Ha valamivel alátámasztod akkor értelme is lesz a mondanivalónak. Én is mondhatnám hogy XY egy utolsó szemét de az emberek csak nézni fognak hogy miért mondok ilyen. Ha elmondom h. pl azért mert egy pedofil akkor megértik. Érted? Kommunikáljunk már emberek módjára könyörgöm ha már emberek vagyunk. Feltételezem te sem vagy egy 14 év körüli, ne adj isten fiatalabb ember. Akkor beszélgessünk már ennek megfelelően.
A lenéző stílusom korábbi kommentemnél pedig pont ebből adódik hogy ey idő után ez a hozzáállásod meg a dolgok amiket írsz kezdenek unalmasak lenni és van egy határ ami után az ember nem fog mosolyogva szépen írni ha több tíz kommenten keresztül hülyének nézik ''csak mert''.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!