Gyilkossággal álmodtam, mit jelenthet?
Nem vagyok sajnos álomfejtő, azonban utánanézve ezeket találtam:
Gyilkosság
Általában: önmagad vagy pillanatnyi éned megtagadása, feladása. Engedsz valamilyen külső nyomásnak, amely vagy jó vagy rossz irányba viszi a gondolkodásod.
(Nem tudom mennyire dominált a sötétség, vagy mit éreztél közbe, de lehet te ki tudsz valamit szedni belőle)
Sötétség
A sötét ha jólesik: magadnak való természet, szeretsz egyedül lenni, nem szereted ha dolgaidba beleszólnak; ha félelmet kelt: az egyedülléttől, magánytól való félelem; segítőre, támogatóra lenne szükséged, egyedül nehezen boldogulsz az életben mindig kell valaki bíztasson vagy noszogasson.
(Illetve mivel azt írtad, hogy a gyilkos megakarta szerezni a pár házát, így a lopást is beírtam.)
Lopás
Vágy az egyhangúságból való kizökkenésre; feszültségeid nem tudod oldani.
Mindezt az alom.puha.hu oldalról szereztem. Egy nagy része szerintem marhaság, de igazából ezt csakis te tudhatod, elvégre ha van benne valami, amit igaznak vélsz a saját életeddel/érzéseiddel kapcsolatban, akkor abból képes tanulni az ember. Ha van olyan mondat, amit hülyeségnek tartasz, vagy nem tudod magadhoz kötni, szerintem egyszerűen csak tedd félre.
Az álomfejtéshez csak érzékem van.
Gyilkost látni, sajnos -veszedelem, levél melybe rossz hírt közölnek.
(ez meg is érkezett, mivel az álom mindig az eljövő napra vonatkozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!