Miért álmodtam ezt?
Figyelt kérdés
Anyám halála után pár nappal azt álmodtam, hogy a barátaimmal megyünk körbe egy szökőkút szélén ( a hely a közeli temetőre emlékeztetett, magas, napot eltakaró fákkal körülvett hely) és megcsúsztam, majd beleestem egy sírgödörbe. Ők odajöttek, és csak néztek engem ahogy fekszek, majd elmentek. Mit jelenthetett ez?2013. máj. 2. 18:23
1/3 anonim válasza:
Először is résztvétem édesanyád miatt.
Mit érzel a barátaiddal kapcsolatban? Nem érzed úgy, hogy nem támogatnak eléggé lelkileg mostanában? Vagy esetleg cserben hagytak? Ha igen, akkor ezt jelenti az álom. Ha nem, akkor se az álmoskönyvekben keresd a választ, mert sokszor írnak hülyeséget. Van, hogy aki álmodik, sokkal jobban tudja, mit jelent a saját álma, mint ahogy mások tudnák azt megfejteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát.. voltak olyanok az álmomban szereplőbarátaim közül akiket már 10 éve jól ismerek, de olyanok is akiket 7 éve, de jobban fűződtem hozzájuk. Gyakorlatilag a jóbarátaim voltak ott velem.
2013. máj. 2. 20:20
3/3 A kérdező kommentje:
emlékszem a szökőkútra.. mintha az egész egy fehér márvány lenne, ami középen ( a szökőkút közepén) emelkedik ki, és abból jön a víz, még is amin sétáltunk, a széle az vörös kő volt.
2013. máj. 3. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!