Miért álmodtam a halálról, sőt durvább?
Figyelt kérdés
szóval van valaki aki tetszik, de ő temetkezési vállalkozó mármint szakmáját tekintve. Nem tudom miért vonz az most mindegy is. szóval azt álmodtam hogy jött a halál illetve maga a pokol :( és miatta mert én kapcsolatban vagyok vele.(illetve mert többet szeretnék tőle,mert vonzódom hozzá)..szóval miután felébredtem nem tértem magamhoz percekig h ez most mi volt ? valami jel ? komolyan teljesen kész voltam..és most kicsit félek is hogy lehet valami "üzenet" hogy tartsam magam távol ettől az személytől?
Valaki mondana valamit?
2013. máj. 5. 15:14
1/2 anonim válasza:
Én is álmodok halálról, nem egyszer előfordult már velem.
Nem lehet, hogy stresszes vagy, valami nagyin nyomaszt legbelül?
2/2 anonim válasza:
Szerintem csak furcsállod a szakmáját,nehéz ezt megemészteni,valószínűleg én is fura hangulatban lennék,ha ő lenne a kiszemeltem,hisz mindennap a halállal van kapcsolatban,mindenap gondol rá!Én legalább is úgy érzem,fura lelkiállapotban lennék mellette,mindig félnék,mi lesz,ha elvesztem,hisz ha összejönnék vele,nekem is beleköltözne a hétköznapjaimba a halál!Uh,milyen lehet egy sírásónak,vagy egy korboncnoknak,rossz is belegondolni,azt mondják csak piával bírják!Szóval semmi veszélyesre nem ,,figyelmeztet''az az álom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!