Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
"De egyébként megsúgom hogy előző kommentedben is saját magadat cáfolod szóval nem tudom milyen jogon beszélsz nekem az érvelésről stb."
"Ha ócsárolni akarsz vagy megszégyeníteni akkor legalább valós dolgokon alapuló tényeket hozzál fel ne fiktív random hülyeségeket könyörgöm. A másik meg hogy alapból miért is kezdi el valaki egy normális hangnemben folyó vita során szidni a másikat? Én sem tettem neked sem kéne, ha mér azt bizonygatod hogy te milyen érett ember vagy. Melleslek ezt a nemes tevékenységet az esetek nagy százalékában akkor kezdik el az emberek ha rájönnek hogy alulmaradtak de gyávák ezt bevallani :)"
Az a te problémád, hogy nem tudsz vitázni, nincs kellő tudásod a dolgokról, és még azt sem tudod mit írtál egy két sorral feljebb.
Ezek hiányába nem tudsz érvelni, és a felgyülemlett kissebségi érzésed nem hagy nyugodni.
Az első pár hszban aztse tudtad mi az abortusz, állítottad, nem fáj a magzatnak. Ezt megcáfoltam. Ezután sem adtad fel, jöttél a karrierista dumádal, és az elrontott életekkel. Ezt nem tudtad kellőkép alátámasztani megint. Először is ahoz hogy példaként hozd fel, tapasztalatként kell megélned. És még akkor sem általánosíthatol. Ha téged elüt az autó és eltörik a lábad, a másik szerencsétlennek nem biztos hogy ilyen irányú sérülése lessz. De tekintsünk el ettől, mindenki magából indul ki. Én is mikor arra biztatok, hogy tartsa meg a kis embert, és te is mikor elvetetnéd. Szval nem általánosíthatsz e téren, és saját példád sem vetítheted ki mindenkire, mert nem fog működni.
Mivel ebben sem volt igazad, már nagyon fusztrálva érezted magad. Ekkor jöt elő egy személyeskedős stílus, ami akkor szokott menni, amikor már kifogynak az érvekből, a megyőződésekből. Ekkor alacsonyodtál le arra a szintre amit már egy ideje unalmasan folytatsz. De ez engem nem érdekel. Rólam azt mondasz, gondolsz amit akarsz, ha a témánál maradva sem volt igazad, akkor most se lehet jó rálátásod a dologról.
Szval összevetve, belementél egy vitába, nemtudtad miről szól. Érveléseid kétségbevonhatók, állításaidnak nincs súlya. Most pedig elkeseredésedben szánalmasan vergődve próbálsz lehúzni engem is erre a szintre.
A vitát befejezetnek tekintem a részemről, nincs okom továbbfűzni a dolgot, mert egyre inkább átmegy személyeskedésbe. Aki elejtől végéig veszi a fáradságot és végig olvassa az írásainkat rájönk kinek is van igaza. És a döntést mindenki maga hozza meg. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy tudni véli. Ki gyerekkel, ki gyerek nélkül. Hibánkért önmagunk vagyunk a felelősek és nem mások. Csakis a gyávák keresnek bűnbakot, kifogásokat, de ők mindig.
Csak az a jó igaz és helyes amit te mondasz, mindenki más véleménye hülyeség. Logikus végül is te vagy isten nem?
Továbbra is csak a levegőbe beszélsz és szerintem még te sem tudod mit írsz csak idegességedben és szégyenedben írogatod ezeket. De meg is értelek. Végül is nehéz elfoagni ha az embernek nincs igaza (nem). Csak te vagy ennyire egoista.
De tudod mit? Tartsd meg meg ezt a csodás személyiséget. Legalább hátradölve a székemben nyugodtan kiröhöghetlek mert előre látom mennyi mindenki fog téged elhagyni emiatt, és hogy milyen szerencsétlen életed lesz :)
További jó hisztizést!
Úgy látom, neked mindegy, csak tiéd legyen az utolsó szó.
Nagyon sajnállak, hogy ennyire szánalmas figura vagy.
"talán majd kinövöd"
Azért nem gyengén önteltnek és ostobának kell lenni ahoz, hogy mikor hárman is írják, mekkora zsákutca vagy, még mindig önmagad fényezd és a másikat vegzáld minden alap nélkül. (és persze hangoztasd menyire megsértettek)Én helyeted is sajnálom, hogy elment a dolog olcsó kis offolásba, de valahol megértelek, hiszen ahol tudtál besültél rendesen. Érthető hogy most engem piszkálsz ezért. Ez valószínűleg nem történt volna meg, ha nem állok le hozzád hadonló szellemi nullákal, ilyen farok méregetésbe fajult dologba.
Írni sok mindent lehet, mindenre mindent. Kár hogy a tiédbe sok tartalom nem volt.
Azért egy ideig szórakoztató volt, de csak addig a szintig míg rácsodálkoztam, micsoda setét emberek akarnak tanácsokat osztogatni spontán "jóindulatból".
Mostanra azonban végképp szánalmassá vált a vergődésed, ami azt szolgálja, hogy "témába" maradj.
Igazad bár nem volt, de nyugodtan írhatsz még valami velőset téged ez még biztos boldoggá tesz valahol.
Én nem folytatom ebbe a szellemi mélységbe ahová te tartozol. Provokálj tovább, te képtelen vagy felfogni, vesztettél, akárhányan is mondják neked szép szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!