Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
"nan fogalmam az életről és a haálról csak különbséged tudok tenni egy gyilkossgágtól és az abortusztól, mivel a kettő nem teljesen ugyan az."
Örülök, mert de, ugyanaz, úgyhogy arra is választ kaptunk hogy mekkora fogalmad van az életről...mi a szart gondoltál, az ott bent egy tumoros sejtcsomó??
"Másrészt nem egy munka miatt hanem azért hogy ne csessze el az egész hátralévő életemet, vagy legalább is a nagy részét. "
Ha te kezded el khúratni magad (mert azt olyan marha fontos, jaj-jaj), akkor miért Ő az, aki 'elcseszi' az életed és nem TE MAGAD...? Nem értem...hány éves vagy, 15?
Viccesek ezek a szavak :) ''egoista'' ''önimádó''. Nem tudom hogy honnan szűrted le ezeket nagyokos de ez a két kifejezés a lehető legmesszebb áll tőlem.
És ha szerintetek az bűn és rossz dolog hogy törődöm a jövőmmel és nem vágom tönkre minden jött-ment hibával akkr ez van egy szemét vagyok. De legalább egy olyan szemét vagyok aki tudja élvezni az életet és van jövőképe. És elárulom neked sokkal nyugodtabb és harmónikusabb életem lesz ennek köszönhetően :) Ha neked 20-30 véletlenül beeesett gyereked lenne minde felnevelnéd? Gondolom igazán élménydús és csodás életed lenne.
És mi az hogy egy abortusz bűntudata kísérne (vagy hogy is fogalmaztál) ?
Ennyi erővel a recskázás is gyilkosság mert a spermiumokból gyrek lehetett volna. Téged kísért minden recskázás milliónyi áldozata?
Komolyan már csak röhögök ezeken az álszent és az erkölcsi baromságoktól elvakított dumáktól
Ennyi erővel mondom a recskázás is gyilkosság mert a spermiumok meghalnak nem? :) Pedig gyerek lehetett volna valamelyikükből....
És nekem van döntésem hogy utólag helyrehozzam a hibát.
És ez a hiba nem feltétlenül lehet a pár hibája (gondolok itt rossz minőségű óvszerre például)
És én nem fogom megszopni azért ha például selejtes kotont gyárt egy cég. Nem az én saram
Ha szerinted a butaság és a reális gondolkodás megegyezik... Nem nekem baj mondom. Röhöghettek amennyit akartok de attól még hogy nem vagyok elvakulva az erkölcsi maromságaimtól attól még nem butaság amit írok. A mai világ kegyetlen és nem sok lehetőséget ad néhány hírtelen változásra. Vagy végülis ad de annak következményei vannak.
Egy életem van és azt én akarom irányítani, én akarom eldönteni hogy hogyan éljem. Ha te karbatett kézzel akarod végignézni ahogy különféle hatások irányítanak te bajod
Na látod ez sem ugyan az... Mint ahogy egy kis embrió és egy kifejlett ember közt is van különbség...
A saját logikátlanságodra próbállak rávezetni de látom nem vágod...
1.Nem kell félrekefélni mindenkivel
2.Ellenőrizni illik az óvszert használat után, és ha kiszakad, mert ez előfordul mindennel, hogy tönkremegy, akkor is van tabletta....mielőtt kitérnél rá, a nőknél a peteérés és a velejáró dolgok havi rendszerességűek.
3.Talán most még nem érted gyerek fejjel, de később 10-15 év mulva megérted.
És mi a különbség egy kis embrió és egy kifejlett ember között? Azt hogy az egyik még ösztönös a másik pedig már tudatos. De közös bennük, hogy mindkettő ÉREZ! De ezt leírtam már korábban is, látszik okosabb nem lettél azóta sem...Egyébként a magzat arcán még a dohány füst okozta grimasz is meglátszik a röntgen felvétel tanülsága szerint. Az abortuszt előkészületeiről ne is beszéljünk. Ez mind egy reklámfogás ami a hozzád hasonló erkölcsi nullákat, és szellemi selejteket áltatja abba a hitbe hogy nem fáj,a magzatnak nem érez belőle semmit. Pedig igen! Még lehet jobban is mert szorosabban és védtelenebbül van az anya testében...
Komolyan szánom a fajtádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!