Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Teherbe este és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?

Figyelt kérdés

2015. márc. 11. 19:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/181 anonim ***** válasza:
53%

Fejsd már ki mi az álszenteskedés? Álszent dolog hogyha többre tartom a gyerekem életét, mit az anyagiakat?

Sztem te vagy az álszent, megölnéd az első gyermeked, azért hogy a másodiknak mindene meglegyen. Te akarsz megfelelni valaminek...nem azt követed ami hellyes.

Régen ez volt a normális, látszik a mai korosztálynak tisztelet a kivételnek mit ültetnek a fejébe.

Meggyilkolhatod a véred...nem bűn ez hazudják! Nem fáj neki! Nem érez semmit stb...és vannak akik elhiszik mert kell egy ilyen kifogás ami megtaszítja őket...valamivel elkell fedni a kollektív bűntudatot...

2015. márc. 14. 23:24
 52/181 anonim ***** válasza:
100%

Igen ha elvetetnek akkor nincs ez a sok emlék meg minden. Viszont ha elvetetnek akkor nem is tudna zavarni mivel még nem történt meg semmi sem. Ez olyan minthogy lehet hogy elkerülted álmaid párját valamikor, de nem zavar mert nem is tudsz róla.

Álezsnteskedés alatt az értem hogy úgy magyarázol mintha te soha és semmilyen esetben semmi rosszat nem tennél csak azért hogy később jobb.

És szerintem az nem bűn ha nem akarom erontani az életem egy hiba miatt. Minek tenném? Inkább választom a kevésbbé rosszat mint a sokkal rosszabbat.

2015. márc. 15. 11:52
 53/181 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem a kijelentést : "te soha és semmilyen esetben semmi rosszat nem tennél csak azért hogy később jobb."

Attól függ. Azokat akik az abortusz mellet kampányolnak lelőném, hogy később jobb legyen...de ha a gyilkosok, halálbűntetését morálisan elfogadhatjuk, akkor ezzel sincs probléma. Egyébként nem. Nem taposok át a másikon, azért, hogy nekem jobb legyen.

Te ezt elfogultan tudod csak megítélni. Az ember életében vannak egyformán jó és rossz dolgok is, nincs olyan hogy csak rossz. Tehát ha te nemléteznél, történetesen nemcsak az élet savanyú velejáróit vesztenéd el, de az örömteli pillanatokat. Mivel ezeket nem tapasztalnád meg fogalmad se lenne róla...de kétlem, hogy önként lemondanál az életről, és az életedről való jogról. Azért is bizonyos, mert ha így működne simán felköthetnéd magad, hisz nem tudhatod mit hozna a jövő, nincs veszteni valód....teljesen mindegy. Az érvelésed hibás. Mindenkinek joga van az élethez, sajnos az egy másik dolog, hogy jogilag engedik ezt elvenni. Szerencsére sok országban kapizsgálják, és tiltják be. Remélem hazánkban is. Azokat akik pedig ezt kiagyalták, megkapják méltó bűntetésük! Remélem egy késői abortuszba lessz részük! Mivel jelen állás szerint ez nem bűn, és nem fáj, ezért a tiltakozásodnak, nincs helye!

2015. márc. 15. 22:44
 54/181 anonim ***** válasza:

Jogos amit mondasz. De most már megtapasztaltam hogy milyen az élet. Egy pár hetes/napos embrió meg még nem tud magáról meg semmi. SSzóval ilyen szempontból nem teljesen ugyan ez. De mind1 ez lényegtelen.

És egyébkén én is betiltanám az abortuszt de CSAK abban az esetben ha lenne más megoldás. Ameddig nincs addig viszont ennek meg kell maradnia véleményem szerint. Mert hiába gyilkosság és kegyetlenség, sok embernek megy tönkre az élete egy nem várt gyerek miatt. És az embereknek amellett hogy igen joguk van eldönteni hogy élni szeretnének-e vagy sem, ahhoz is van joguk hogy eldöntsék, hogy megakadályozzák hogy az egész életüket, amit próbáltak felépíteni, elrontsa egy véletlen. És sajnos ez a 2 jog üti egymást valamilyen szinten.

2015. márc. 15. 23:00
 55/181 anonim ***** válasza:
68%
Sztem az egyetlen humánus megoldás, a gyerekek, fiatalok erkölcsös nevelése lenne. Ha fiatalon megtanulnák mi mivel jár, mi a veszélye mi a hellyes és mi nem. Sajnos nincsennek ezzel tisztába nagyon sokan.
2015. márc. 16. 21:17
 56/181 Saavedro ***** válasza:
53%

"Az élet lényege hogy az ember élvezettel éljen és minél több időt tölsön úgy hogy jól érzi magát és azt csinálja amit szeretne (persze a törvényes dolgokat) és ebben ne akadályozzon meg egy hiba."

Mi ez a marhaság...? Atyaég...

2015. márc. 20. 10:11
 57/181 anonim ***** válasza:
100%

Miért? talán azért kaptál életet hogy ne élvezd? :) Mi lenne az élet értelme? Hogy szenvedj és nyomorogj?

idős koromban ne az jusson eszembe hogy mennyi nyomorúságon mentem keresztül stb. hanem hogy milyen jó életem volt.

2015. márc. 20. 16:34
 58/181 Saavedro ***** válasza:
53%
Akkor magyarázd el pl. a sok afrikainak ezt. "az ember élvezettel éljen és minél több időt tölsön úgy hogy jól érzi magát " - ettől még nem lesz boldog. Ők szenvednek és nyomorognak, nem pedig 'jól érzik' magukat, de többségük boldog.
2015. márc. 20. 17:15
 59/181 anonim ***** válasza:
Hát van akinek van lehetősége rá van akinek nem. De erre kell törekedni
2015. márc. 20. 17:22
 60/181 Saavedro ***** válasza:
53%
Nem arra kell törekedni, hogy 'jól érezd magad', hanem a boldogságra.
2015. márc. 20. 20:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!