Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Teherbe este és még csak 18 vagyok, szerintetek ha elvetetném az gyilkosság?
11\12 úgy beszélsz a gyerekről mintha kutya lenne! Mi az hogy majd később felnevelsz egy másikat?
Semmit nem tudsz, de mégis saját tudatlanságod ürügyén képes vagy rossz tanácsokat adni! A kisbaba már magzat korától ahogy fejlődik az anya testében kapcsolatba áll vele! És minél jobban nő annál interaktívabbá válik.
Te se tehettél rola gyerekkorodban, hogy ilyen emberré váltál...máskülönben téged is elkellet volna vetetni. Gondolkozatok már el!
Ha elveteted az gyilkosság
es továbbtanulás mellett is lehet gyereketnevelni
57%-os nyugi....
6. válaszodat írod le, ha jól számolom
Mindenkinek köszönöm az együtt érzését és a tanácsokat!
Szerintem ha elmondanám anyámnak biztos segítene anyagilag,szóval holnap elmondom és eldöntjük együtt mi lesz nekem és a magzatnak a legjobb
Meg mi az hpgy szar élete lessz? Honnan tudod te ezt ilyen biztosra? Neked valószínűleg azvolt és most se különb.
Mégha a gyerek szegényebb körülmények között nő fel, de él! És lehetőséget kap hogy ő is kiteljesedjék az életbe! És tudni fogja, hogy az életét az anyjának köszönheti! Mit számít az hogy szegénységbe élt vagy nélkülöznie kellet? Mi is úgynőttünk fel és nagyon sokan még!Bele tudod te képzelni magad annak a gyerek helyébe? Ha téged öltek volna meg? Csak ezért mert hamarabb megszülettél volna... Nem lehet normális se szelemileg, se erkölcsileg az a személy aki az abortusz mellett áll! Nem is csoda sok országba tiltott! Itt is bekéne, mint régen! Azokkal eggyütt akik ezt reklámozzák!
11-es vagyok. A kutyák is ugyan olyan élőlények az emberek szóval igen beszélhetek róla így :)
És ha gyilkosság? A gyereknek nagyrészt mindegy mert úgysem fog róla tudni soha semmit, neked viszont az anyának nem teszi tönkre az eddig építgetett életét. Egy már meglévő és 18 éve küzdő ember élete szerintem fontosabb mint egy olyané aki még meg sem született.
Melleslek én nem ugattam neked szóval légy szíves kultúráltan fejezd ki a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!