Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 81/92 A kérdező kommentje:
Nem okozok én fájdalmat. Írtam már, hogy én nem bántok senkit. Ezt megteszem, és kész. Soha, senkit nem küldök el.
2010. jan. 15. 16:10
 82/92 A kérdező kommentje:
Figyelj, akkor konkrétan leírom : mocskosul szeretethiányom van, és ha a "szeretetet", ilyen formában, csak így tudom megkapni, akkor ezt kell tenni. Kész.
2010. jan. 15. 16:19
 83/92 anonim ***** válasza:
77%
Te egész nap a gép előtt ülsz?
2010. jan. 15. 19:10
 84/92 A kérdező kommentje:
Többnyire, beteg vagyok most eléggé.
2010. jan. 15. 19:51
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez már vicces : D

és hülyeség így általánosítani..

2010. jan. 17. 16:58
 86/92 anonim válasza:
100%
Nem értem mért álltalánosítasz...különben is úgy látom nem igazán zavar ez téged hogy ők ilyenek(ez meg már az ő bajuk)
2010. jan. 17. 17:02
 87/92 anonim ***** válasza:
100%
azért mert azt hiszik hogy ha ezt csinálják akkor ők "érett nők" lesznek. Pedig ha tudnák a valós életben ez nem így müködik....
2010. jan. 17. 17:35
 88/92 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít,hogy a legtöbb osztálytársam iylen converse cipős k:S az egy dolog,h kezdünk felnőni és érdekel,de az,h széttárja a lábár két nap után elég gáz:S Látják a tv-ben a benkős műsorból stb. neten akármi és a szülők is iylenek kb.:S
2010. jan. 17. 18:21
 89/92 anonim ***** válasza:
48%

mintha csak nagyapámat hallanám a szomszéddal beszélni. Ők engem és a korombelieket (20-25) szidják. Ha ez kell nekik hát csinálják. Engem nem érdekel, én úgyse megyek egy 14-16 éveshez barátnőt keresni. Lehet nem is jönne össze, mert nem vagyok jóképű de azért a szépeszem megvan.

Ami azt illeti nekem is volt egy 16 éves barátnőm 18 éves koromban. Engem is otthagyott, pedig nagyon szerettem, de akkor se hordom le az összes 16 éves kisp.csát. Nekem egy olyan lány kell aki a belsőmért szeret és ilyet nem találok a pisisek között.

2010. jan. 17. 20:26
 90/92 anonim válasza:

Annyira utálom az ilyen általánosításokat...

ugyan ez van a cigányoknál is (általánosítás)

pedig ott is vannak kivételek!

14éves vagyok (lány)

de nem csinálok az előző kommentekben említett dolgokat egyáltalán!

sőt...a velem egykorú barátnőim sem...

2010. jan. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!