Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?
Lehet, hogy ezeket a lányokat is kihasználta valaki, aztán lettek ennyire érzéketlenek. Persze, 14-15 évesen nem kellene még az akkora nagy felnőtt-érzés, hogy ilyen megtörténjen. Mondjuk, ez mindenkinek saját egyéni szociális problémája. Nem nagyon tud érdekelni. A saját véleményem az, hogy ha elő is fordul egy lánnyal, hogy annyira érett, és már képes belemenni egy kapcsolatba, ne adj Isten szexelnek is, akkor, még ha ki is használják (mert ez nem csak ilyen korban fordul elő), akkor már kellene annyira érettnek lennie, hogy nem ez a kapcsolat következménye, hanem higgadtan tudja kezelni a dolgokat. Túllép, és normális életet él. Akkor történik meg az, amit mondtál, ha felelőtlenül, kíváncsiságból, nagynak tűnési vágytól, túl fiatalon vágják bele magukat egy kapcsolatba, és a kudarc után nem tudnak mit kezdeni vele. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de te sem lehetsz valami érett, ha csak lányok "kukkolásával" tudod elfelejteni a volt barátnőt. Nekem is volt nem jól sikerült kapcsolatom (bár ennyire nem voltam fiatal, mint az említett kategória), de túl tudtam lépni. Nem mutogattam magam, nem nézegettem önkielégítő pasikat, nem futottam egyik pasitól a másikig... Mégis teljes életet élek.
Szóval, mielőtt azokat a kislányokat ócsárolod, nézz magadba is, mert az sem normális, amit te csinálsz!
21/L
11:57 teljesen egyetértek veled!
A mai fiatalságnak teljesen elment az esze. Sokan azért csinálják mert azt hiszik ettől lesznek felnőttek, holott ennek köze nincsen ehhez. És még dicsekednek is vele. Viszont nem egy, és nem kettő olyan kérdést olvastam itt, ami 13-16 éves lányok kérdései voltak, hogy van barátjuk és lefeküdtek egymással, de...és itt olyan hülye, értelmetlen kérdéseket tudnak feltenni! Annyira nincsenek tisztában az egésszel. Akkor meg nem kellett volna belemenniük.
Te pedig, kedves kérdező gondolkodj el tényleg azon, hogy Te milyen vagy. Egyáltalán nem normális dolog amit te művelsz. Szóval leszólhatod nyugodtan a fiatalságot, de magadat is egyben!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!