Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 31/92 A kérdező kommentje:
:DD Jaja, ez tényleg jellemző rájuk...
2010. jan. 15. 11:50
 32/92 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, én senkit nem használok ki. Mármint, lehet, ohgy ezt megteszem, de ha valaki mellettem akar maradni/ragadni, nem küldöm el.
2010. jan. 15. 11:51
 33/92 anonim ***** válasza:
69%
az apucist nem venném be:D hisz akkor megtudná h mit csinál az édes kicsi lánya :D
2010. jan. 15. 11:56
 34/92 anonim ***** válasza:
98%

Lehet, hogy ezeket a lányokat is kihasználta valaki, aztán lettek ennyire érzéketlenek. Persze, 14-15 évesen nem kellene még az akkora nagy felnőtt-érzés, hogy ilyen megtörténjen. Mondjuk, ez mindenkinek saját egyéni szociális problémája. Nem nagyon tud érdekelni. A saját véleményem az, hogy ha elő is fordul egy lánnyal, hogy annyira érett, és már képes belemenni egy kapcsolatba, ne adj Isten szexelnek is, akkor, még ha ki is használják (mert ez nem csak ilyen korban fordul elő), akkor már kellene annyira érettnek lennie, hogy nem ez a kapcsolat következménye, hanem higgadtan tudja kezelni a dolgokat. Túllép, és normális életet él. Akkor történik meg az, amit mondtál, ha felelőtlenül, kíváncsiságból, nagynak tűnési vágytól, túl fiatalon vágják bele magukat egy kapcsolatba, és a kudarc után nem tudnak mit kezdeni vele. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de te sem lehetsz valami érett, ha csak lányok "kukkolásával" tudod elfelejteni a volt barátnőt. Nekem is volt nem jól sikerült kapcsolatom (bár ennyire nem voltam fiatal, mint az említett kategória), de túl tudtam lépni. Nem mutogattam magam, nem nézegettem önkielégítő pasikat, nem futottam egyik pasitól a másikig... Mégis teljes életet élek.

Szóval, mielőtt azokat a kislányokat ócsárolod, nézz magadba is, mert az sem normális, amit te csinálsz!

21/L

2010. jan. 15. 11:57
 35/92 anonim ***** válasza:
18%
akkor minden 13-16 éves lányt kihasznált valaki??
2010. jan. 15. 12:00
 36/92 A kérdező kommentje:
Minden embernek más a "gyógyír". Nekem sajnos ez.
 37/92 anonim ***** válasza:
80%
11:56 Hát igen, de vannak még fogyatékos emberek, mint aki a kérdést feltette.:D
 38/92 anonim ***** válasza:
82%
Legközelebb kérdezd meg a KISLÁNYT, hogy "apád tud róla?" :DDDD Büszke lehetsz magadra! 20 évesen, ez igen.... sok mindent elértél....
2010. jan. 15. 12:03
 39/92 anonim ***** válasza:
93%

11:57 teljesen egyetértek veled!

A mai fiatalságnak teljesen elment az esze. Sokan azért csinálják mert azt hiszik ettől lesznek felnőttek, holott ennek köze nincsen ehhez. És még dicsekednek is vele. Viszont nem egy, és nem kettő olyan kérdést olvastam itt, ami 13-16 éves lányok kérdései voltak, hogy van barátjuk és lefeküdtek egymással, de...és itt olyan hülye, értelmetlen kérdéseket tudnak feltenni! Annyira nincsenek tisztában az egésszel. Akkor meg nem kellett volna belemenniük.

Te pedig, kedves kérdező gondolkodj el tényleg azon, hogy Te milyen vagy. Egyáltalán nem normális dolog amit te művelsz. Szóval leszólhatod nyugodtan a fiatalságot, de magadat is egyben!

18/L

40/92 anonim ***** válasza:
77%
hát igaz:D meg ha vaalaki olyan hülye h levetkőzik idegeneknek akkor ezt is simán mondhatja XD

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!