Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 61/92 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok kiábrándítani senkit, de ez a jelenség nem csak a 14-16 korosztály sajátossága. Aki ilyen, az ilyen lesz később is. 20 éves vagy 30 tökmindegy. Csak akkor már fejlettebbek a színészi alakításai és nem látszik rajtuk elsőre. Meg kell ismerni, hogy kiderüljön, és ha közben megtetszik, beleszeretsz, akkor rábasztál. Mert ugye nem csak a jó emberekbe lehet szerelmes az ember. Amúgy meg szerintem a szeretet hiánya miatt lesz ilyen az emberek egy része, amit nem kapnak meg a családtól. Meg persze menő is, de aki egészséges érzelmi világgal rendelkezik, mert szeretik otthon, az leszarja mi a menő.
2010. jan. 15. 14:41
 62/92 anonim ***** válasza:
86%
...."épp az ilyen lányok miatt nem érdemes normálisnak lenni"...Kérdező! Ha csak az eddigi válaszaidat látom, akkor is egyértelmű, ennek te teljesen megfelelsz.Elégedett lehetsz magaddal, hál' istennek kevés nálad defektesebb van.
2010. jan. 15. 14:56
 63/92 A kérdező kommentje:
Ó, én egy szeretettel teli, kedves, szenvedélyes gyerek vagyok, de ezt nem értékelik, ezért kénytelen vagyok mocskosabb eszközökhöz folyamodni.
2010. jan. 15. 15:00
 64/92 anonim ***** válasza:
22%

Mert a mai fiatalok korábban érnek mint anyáink, nagyanyáink anno.

Szerintem a génkezelt élelmiszerekkel lehet összefüggésben.

2010. jan. 15. 15:08
 65/92 anonim ***** válasza:
35%
Igen, az látszik, hogy szeretettel teli, kedves gyerek vagy. Azt hiszem egy kicsit korábban írtad, hogy valaki megszivatott és most ezzel vígasztalódsz. Amúgy meg a csajok, nők többsége tényleg nem értékeli a kedvességet, szeretetet. Bár ebben nincs igazam, barátnak tökéletes az ilyen, számukra. A pasi meg az, aki elcsábítja őket, megdugja majd elhajítja. Persze mindenhol vannak kivételek, én csak a mainstream-ről beszélek.
2010. jan. 15. 15:18
 66/92 A kérdező kommentje:
Így van. Úgyhogy ezt csinálom, és próbálom nem megégetni magam.
2010. jan. 15. 15:20
 67/92 anonim ***** válasza:
58%

Hát... lehet, most leszavaztok, de valahol érthető, hogy ezt csinálod. Mintha az egyik ismerősöm írta volna ezt. Ő is pont ilyen, mint te, vagyis ilyeneket csinál. És ezt mindenki tudja róla, persze, csak szerintem így nem nagyon lesz esélye, hogy normális lányt találjon... Én legalábbis nem jönnék össze vele, annak ellenére, hogy nagyon jól néz ki. Tudom, hogy milyen, és ez nekem nem tetszik. De lehet, hogy én gondolom rosszul a dolgokat...

17/L

2010. jan. 15. 15:29
 68/92 anonim ***** válasza:
100%
Hát b*zki a lánykák is ezt csinálják gondolom...Nem akarnak megégni vagy mi. Csak te fiú vagy. Ha lány lennél, te is csak egy ilyen r.banc lennél.
2010. jan. 15. 15:30
 69/92 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy lány van, akiért most képes lennék megváltozni, de Ő nem kér belőlem. Hát akkor most mi legyen? Küzdöttem érte eleget, úgyhogy ez megy.
2010. jan. 15. 15:30
 70/92 anonim ***** válasza:
100%
És azt tudod, hogy mi a baja veled?
2010. jan. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!