Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 71/92 A kérdező kommentje:
CSAK baja van velem, most már... Mondtam, hogy változnék, sokat, azt mondja: hát úgyse kellenél, bármit csinálsz, teszel, hidegen hagy. Szóval.. Ez van.
2010. jan. 15. 15:40
 72/92 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is lenne egy srác, akivel nagyon szeretném ha összejönne, de ő sem kér belőlem. Semmi sem jön össze, olyannal, akivel pedig szeretném. Soha.

Akkor most menjek én is webkamonélvezkedni 13-4 évesekkel?

:D (Lány vok)

2010. jan. 15. 15:42
 73/92 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kedves gyerek vagy irónikusan mondtam. Lehet ezt csinálni. Lehetsz tipikus pasi, de akkor tipikus csajokkal fogsz találkozni. Ez nem baj, csak úgy vettem ki, hogy ez neked nem igazán perspektíva. Ezért is írtál ide. Az meg, hogy valaki megszivatott, eldobott... Hát, előfordul. Ha Te is ilyen leszel az egy darabig elégtételt jelenthet, csak össze ne fuss egy normális nővel. Mert az nem fogja megérdemelni, amit tőled kap. Inkább legyél korrekt vele és ne szivasd. Amúgy meg úgyis visszakapod, csak mástól.
2010. jan. 15. 15:42
 74/92 A kérdező kommentje:
Ha a 14-16os korhatárban vagy, akkor keress fel, és megoldjuk. ;):D
2010. jan. 15. 15:43
 75/92 A kérdező kommentje:
Sejtettem, de tényleg az vagyok. :) Semmit nem erőltetek. Csak ajánlok, kérek, és ha kapok, elfogadom. Hol itt a baj? :)
2010. jan. 15. 15:44
 76/92 anonim ***** válasza:
100%

:D

Akkor sajna kilőve, 18-19es kategória vagyok, túlidős. :D

2010. jan. 15. 15:44
 77/92 A kérdező kommentje:
Ebben a visszakapod dologban ne higgy, szerintem. Ez egy oltári nagy baromság. Ha így lenne, akkor nem lettem volna ilyen, mint amilyen vagyok...
2010. jan. 15. 15:45
 78/92 A kérdező kommentje:
Ajjajj. Hát igen. Túlérett gyümölcsbe nem vájom vámpírfogaim.
2010. jan. 15. 15:45
 79/92 anonim ***** válasza:
88%

Ccc.. Sajnálom, hogy így jártál vele. Hát, ha neked ez most így jó, amit csinálsz, akkor oké, tedd ezt, aztán majd változol idővel, vagy ha majd megismersz egy olyan lányt, aki értékelni is tud. Sok sikert, mindenesetre ^^

17/l

2010. jan. 15. 15:46
 80/92 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ilyen vagy a te döntésed volt. Nem kell senkire sem mutogatni, az gyávaság. Hogy nem kapod vissza ha fájdalmat okozol valakinek, ha játszadozol az érzéseivel? Majd meglátod.
2010. jan. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!