Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?
az ujtolsónak: NE HAZUDJ!
más: tényleg semmi esélyünk nekünk (nem diszkóba járó, udvarias, félénk) pasiknak manapság. és nehogy már a kérdezőt szapuljátok!!! vagy épp a (ribi) 14-16 évesek szapulják? ez biztos nem véletlen...
az ilyen "lányok" miatt akarok már megdögleni...
1-17 20:26
Igen,tipikus pasis gondolkodás,ha egy lány ott hagy:
1. tuti nem találsz már olyat,aki szeret,
2.töltsd ki a többin a dühöd
Úgy van, szapuljátok az összes korombelit! Nyugodtan, ha jól esik,ti tudjátok.De ne általánosítsatok,amíg nem ismertek mindenkit, attól,hogy nem ismered nem biztos,hogy rossz. Amúgy meg, fiúk közt nevelkedtem, két bátyám van, és tény hogy a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal, de ezt akkor sem azért mondhatom el magamról,mert minden másodikkal meg b.szatom magam.Sőt... eddig !minden! fiú haverom azt mondta,hogy pont ez az amit bír bennem.A szexel meg addig nincs baj, amíg eggyel,de azzal is okosan és szeretetből csinálja valaki.... Én ugyan még szűz vagyok, de csak mert van annyi eszem, hogy megvárom azt aki meg is érdemli és nem mászik rám ha csak lehetősége van. :S -.-" Mert ha már erről van szó a legtöbb pasi se jobb eset... a Legtöbb huszonéves olyan,mint a kérdés írója...ha tudnátok tőlem is hányszor kérdezték már:
"Szia! Jól nézel ki. Camszex?"
És ebben az esetben legszívesebben mindet előttem volna.....De nem mind ilyen. tudom nekem most egy 17 éves barátom van és neki is én vagyok az első kapcsolata,neki is van egy pár 20-22 éves haverja, akik még max a harmadik kapcsolatukon vannak túl. És Büszkék magukra.Van is miért....
Egyébként nem akarok általánosítani, van aki ilyen, van aki nem, de azért,mert egyszer pofára estél egy lány miatt, az még nem jogosít fel arra, hogy 100-at használj ki....mert ahogy elnézem, te ezt teszed...és ez sem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!